Better day today?

Svårt att tänka mig, det ösregnar ute och jag ska gå till skolan om tio minuter. Bra start på dagen eh?


cya.

Crappy day but more pictures

okej, min skoldag sög.
Jag vet inte riktigt varför, men mestadels för att jag var helt sjukt trött.

Har precis ätit en delicious dinner och är helt full av mat.

ska lägga in lite bilder, eller typ tre till som jag inte la in i morse..





Quading yesterday

Okej, så vi åkte alltså fyrhjuling igår, jag och Dakota.
Jag var helt livrädd först, för vi åkte i världens skogsparti och jag var seriöst helt livrädd haha. Men sen vänjde man sig vid allt studsande och slängade och flängande. Det blev riktigt kul!
Vi såg dessutom en björn! Den var typ mitt framför oss, vi kom runt i en kurva och det enda man såg var en stooor svart boll som började springa iväg haha, eller snarare lunka iväg. Såg riktigt kul ut när den gick. Nu kan jag åka hem för nu har jag sett en björn, haha.
Vi åkte runt i typ 2,5 timme innan vi kom till Mud River där vi grillade korv med bröd haha. Det var gott! Jag körde också ett tag haha, jag var ganska bra tycker jag själv hahahahaha. Sen så åkte vi en ganska lång omväg tillbaka, vi drog till utsiktsplatsen, med en view over the whole town. Men vi kunde egentligen lika gärna kollat ut ur hans vardagsrums fönster haha.
Vi åkte också upp till universitetet som ligger typ längst uppe på ett berg, och sen åkte vi liten bit mot College Heights.
Åkte tillbaka till hans hus, åt mat och sen så spelade vi biljard 3 gånger och sen satt vi mest och pratade.


Vi åkte ner här och lite längre ner här ligger Mud river.


Detta är en bild från Myworth, och det är Nechako river.

Har fler bilder men lägger in dom senare, har inte så mycket tid.

Nu måste jag snart dra mig till skolan, det är double block B idag vilket betyder double family studies... yääy. Måste bli färdig med mitt projekt eller vad det nu är snart. BLÄÄ det är tråkigt. Och vi måste ha en presentation också hahaha. Men jag skriver ju bara om sverige så, det svåra är att jämföra med Canada.

Vi höööörs.

My Weekend

Okey, en väldigt kort resume för jag måste göra mig i ordning för Dakota kommer om en och en halv timme.

IAllafall, fredag, skolan var som vanligt. vi spelade pingis på idrotten för det regnade ute så vi kunde inte spela tennis. Jag var tydligen riktigt bra på pingis, dom flesta visste inte ens hur man serva. Så just nu är jag i semifinalen och i ledningen, till mestadels för att jag har hämtat upp underläge två gånger och vann med två poäng dom sista två matcherna. tror en utav matcherna hämtade jag upp 5-10 eller något. Vi hann inte spela klart iallafall.
På fredagkvällen pratade jag på skype med mamma och pappa, men hade jag inte jgort det hade jag väl kanske gått på det stora pit partyt i närheten.

Igår, jao, åkte in till hte mall och gjorde mina naglar, fixade två akrylnaglar för jag hade bara två korta. Dom andra gjorde jag manikyr på och målade i en lätt rosa färg för färg håller bättre än fransk manikyr.
Gjorde lite läxor när jag kom hem och sen kom Adam och mötte mig på baksidan av huset för att gå med mig till skolan för vi skulle träffa några andra där. Bland annat Dakota, och han har ingen mobil och jag sa till honom att han inte skulle vara sen. Iallafall så kom han inte, och sen kom han springandes.
Så säger han:
- Ive been in a car crash.
- Nooo you're kidding me, that's just a bad excuse.
- No im serious, me and mike were just in a car crash.
- where?
- Around the corner so just come and I'll show you.

så gick med han och det var sant. vet inte riktigt hur det hade gått till men båda var okej, bilen hade träffat Dakotas sida och hans arm gjorde väl lite ont men han var okej.

Vi gick vidare utan honom och vi gick till ett ställe som heter Wilsons park, där var lite andra människor. Men det var rätt kul, träffade lite nytt folk. Eller kände igen dom flesta från skolan men haha.

Vid tjugo över 11 så gick jag och Zack hem för han lovade mig att följa mig hem, vid mores meadow kom han systser för hon skulle köra hem honom, och vi fick skjuts dom två sista blocken hahaha. Det var svin kallt ute iallafall.
Tog en dusch när jag kom hem och var i sängs halv ett.

Nu, ska jag göra mig i ordning för vi ska ut och åka fyrhjuling! Jag hoppas verkligen Dakota's pappa hittar huset hahaha.

embrace me with your shelter

Tjenixen

ännu en dag är passé, och idag var en riktigt seg dag. Gick och la mig way för sent igår och jag kunde inte somna.
Hade double spare men gjorde seriöst inget förutom att prata haha.
Tennisen idag gick faktiskt ganska bra, imorgon är sista gången tack och lov, men ah, min serve var rätt bra idag faktiskt. Backhand är dock svårt.

Efter skolan så pratade jag lite med Zach, tror jag ska kalla honom Ovechkin-Zach här i bloggen. Och vi gick typ shortcut till mitt hus, men sen så orkade jag inte gå hem ännu haha, så vi gick till hans hus och pratade hockey, men drog hem typ efter en halvtimma. Hälsade på hans tre gigantiska hundar också haha. Aja han är rolig för han gillar ovechkin och jag crosby haha.
När vi gick förbi elementary school så var det värsta cross country meeting för små kids, och dom skulle springa en kilometer typ. Iallafall så var det inte alla som orkade, så jag hejjade lite på dom haha, så sött att dom faktiskt försökte springa igen då. Älskar man kids så gör man :) Zach sa att jag var en bra coach! haha, och att det var synd att jag hoppade av den classen.

Aja, annars inte mycket som händer här.

IKVÄLL DOCK, TVÅ TIMMAR GREYS ANATOMY SERIEPREMIÄR!


puss

Weather changes

Jaaa vad gjorde jag idag i skolan, inget speciellt egentligen.
Eller, jag fick MVG på mitt social studies test! wihoo hahaha, så duktig är jag, den läraren är verkligen jättebra. Vi snackade kanske i en kvart eller något. Men ah, det var kul att det gick bra.

Under spare lyckades Dakotas kompis Mike skämma ut mig för Stephen också, aja, jag bryr mig inte egentligen. Gick och bad om ursäkt till honom sen för att mina kompisar gör allt för att skämma ut mig haha.

Har saknat skolan, tro det eller ej. På fredag är det skolfoto och på lördag ska Heather ska klippa sig i the bay, så jag tor r jag ska åka med och kolla runt, köpa den ed hardy parfymen som jag vill ha. Sen ifall det går funderar på att fixa mina naglar hahaha. Men får se hur det blir med det :) Söndag är ju quading!

Men ska kolla idol nu, imorgon är det greys anatomy :D:D:D:D:D:D

Leadership Retreat

TJena, jag är tillbaka från vildmarken.

Har haft två riktigt roliga dagar och träffat ett gäng nya människor, speciellt tjejer för en gångs skull. Det har varit skit kul.
Jag har joinat gruppen som ska planera Yearbook 2009/2010 vilket är som en skolkatalog ungefär. Den kommer ut i slutet på skolåret och ahr bilder på alla som går här. Hade en ide om att vi ska ha en tävling där folk skickar in sina förslag på omslag, dvs att dom ritar själva något som har med skolan att göra, och sen skickar in det och så röstar vi om det. Fick mycket feedback på den iden. Sen hade jag iden om att ha en Winter olympic spirit week, men sa den inte tillräckligt högt så någon annan upprepade den :P

Iallaflal, sen så åkte vi hem idag då, var i skolan vi 2 och vi slutar 6 minuter över 3, så jag satt och chilla i foajen för det är helt sjukt varmt här. Imorgon ska det vara 25 grader! Helt absurt. Satt och prata med en tjej som jag inte vet vad hon heter och en kille som heter Zac (såg att hon skrev det i hans bok haha) Jag har pratat med honom innan men inte särskilt mycket. Anledningen till varför jag stanna var för att jag hade en plan om att tvinga Adam att hjälpa mig att bära en utav mina sopsäckar (sovsäcken) och så kunde jag bära den andra, för seriöst, det är hur tungt som helst, och jag visste inprincip att han skulle göra det så klart hjälpte han mig med det :) Nu säger han dock att jag är skyldig honom en tjänst tillbaka men whatever haha
Pratade typ med Dakota i fem minuter för sen skulle hans pappa komma och hämta upp honom, men vi pratade på facebook sen när jag kom hem så. Vi har ju samma spare, så lär ju prata med honom imorgon också! Jag är excited för söndag! ihhh ska bli sjukt kul :)

Imorgon har jag ett social studies test, och Adam sa att det var svin lätt så jag hoppas verkligen det. JAg hoppas jag får över 67% iallafall, för det är godkänt haha.

Vi höres!

Happiness

Nästa söndag, då ska jag och Dakota göra något kul! Vad kan jag inte skriva här!
Det bestämde vi förut iallafall, nu håller jag tummarna för att det blir av, men det ska nog mycke till för att vi inte ska göra det!
Vi ska försöka se deers, moose och bears, och sen ska han ta mig till ett ställe där det är utsikt över hela staden, LYCKA!

Förresten, ska vara borta i två dagar och campa nu, kommer hem på tisdag eftermiddag, hörs då :)

Cold Weather

Jaaa, det blåser mycket ute, så idag är det perfa att inviga min nya DC tröja som är helt underbart mjukt fodrad :D



Packa idrottskläderna, idag är det double spare, dvs plugg idga istället för att gå någonstans. SUCK! Kommer nog stanna kvar efter skolan och få hjälp av läraren i Social studies också haha, så dålig är jag :( men det är faktiskt ganska svårt att förstå ibland :/
Höööörs folk.

Edit, jag vet att något kommer hända i skolan idag, jag känner det på mig. Läskigt! Alltså, antingen något bra/pinsamt/dåligt jag vet inte

Study study study

Okej, vi har social studies prov på måndag, men ah, kom på att jag inte är i skolan då men jag måste kolla upp massa saker för jag måste nog stanna kvar efter skolan imorgon och ställa frågor till läraren. Men det blir nog bra.

Jag har inte så mycket att skriva om dagen.
Jag gick på rugby try out men ah, haha, slutade efter en timma, så det var min rugby karriär. Inte min grej kan jag ju säga.
Aja på spare så satt jag med my gang haha, och Dakota, killen med snöskotrarna. HAHA killen har ingen mobil, skit coolt tycker jag. Han gillar att pimpla också, ganska coolt! Värsta outdoor killen.

Fan hundarna har skällt hela kvällen, dom är cp idag så har musik på hela tiden. Egentligen skulle vi in till the mall idag för att byta mitt batteri på mobilen för dom sa i affärent att det antagligen var fel på det, men tydligen kunde vi inte göra det längre, så jag får väl åka i helgen eller något istället...

Så jag ska fortsätta plugga så hörs vi imorgon.



Rugby? I donnoooo!

Oh, det är rugby träning imorgon, funderar på att gå, för jag måste ha något att göra haha.

iallaflal, vanlig dag i skolan, jag hatar family studies för det är det lättaste i hela världen hahaha.
På idrotten så bjöd jag in mig själv till en vän som heter Dakota för att åka snöskoter, jag hoppas försäkringen tillåter det bara haha, vi får se, först ska snön komma :)

Nej, har inget att skriva, skriver imorgon, pusspuss

Another day another drama

Trodde inte jag bloggade igår men tydligen hade jag gjort det hahha.
Iallfall, skolan idag var kul, hade dubbel tennis (PE) idag och jag spelade med någon dom kallar Dakota, och sen trevor och en kille som kallas campell eller something. Vet inte riktigt.

På Social studies fick vi läxa, vi var en grupp på fyra och vi ska svara på frågor så jag tog dom fyra lättaste haha. I'm new here.

aja, idag hände det typ ingenting. Family studies är den lättaste classen ever, och ah, det är sjukt gött. Sen kom Leadership 11 tillbaka så Nic och Elijah var tillbaka, det var kul att se dom igen haha, Elijah och en annan kille som jag inte kommer ihåg vad han heter har fått för sig att vi svenskar joddlar.

HAHA en annan, bästa kommentaren idag kom från en tjej: Do you have like an own language in Sweden? Jag: Yes, we speak swedish. She: Oh, I thought that was an accent.
HAHA jag bara asgarva haha.

Aja, hare gött, är hungrig och har en fråga kvar på läxan för jag gjorde allt på spare tills Elijah och Nic kom tillbaka :)

Finally a good timetable

okej, var tidigt i skolan idag för jag skulle drop out of coaching, iallafall så har jag family studies istället och det är typ det lättaste man kan ha seriöst. Idag skulle vi göra ett familjeträd. HAHA jag bara hittade på massa namn på gamlemorfar och sånt hahahahahhaha. Orkar inte maila mamma och fråga om namnen, skrev lite estniska och svenska namn haha.

Iallaflal så var skolan okej idag, hade typ 3 timmar rast pga spare. Men började med Social studies och vi hade provet idag, jag hade 25/27 och var typ en utav dom bästa i klassen, det var prov på provincer och huvudstäderna.
ah, Family studies skrev jag redan om. Satte mig vid bordet där alla narkomaner satt tror jag hahahaha.
Sen drog vi till china sale och åt kinesmat på lunchen, kom tillbaka lagom i tid för att höra announcement om att alla grade 12 skulle till bibban. Satte mig ner på golvet och lyssnade haha, sen gick jag tillbaka till foajen och hade spare, sen var det dags för idrott, och jag börjar bli en jävel på tennis faktiskt haha. Går bättre och bättre varje dag, så imorgon har jag double class, kommer vara rätt död men det kommer vara sjukt kul! Lärde mig ett nytt namn på den lektionen idag också, Matthew haha, the tennis pro som jag har kallat honom innan haha.

jaoo just nu så gör jag inte mycket, jag bara chillar lite. Ska nog duscha inom en halvtimma och sen ska vi väl spela skip bo men jag är helt sjukt trött idag. Så det blir tidig läggdags idag, ska komma ihåg att sätta på ljudet på mobilen ikväll ockås för jag kan inte använda min alarm clock för dne låter som ett brandlarm och miss som har rummet brevid mig går upp en timma senare så.

Aja, jag köpte världens snyggaste tröja+ linne igår, så jag ska ta en bild på det sen.

PUSS

It's the climb

There's always gonna be another mountain, I'm alwayas gonna wanna make it move.
Always gonna be an up-hill battle, sometimes I'm gonna have to lose.
Ain't about how fast I get there, ain't about what's waiting on the otherside.
It's the climb.

hittade ingen passande bild.


Hanging out with my friends

Ja, idag åkte vi och handla, det var kul haha, jag fick skjutsa kärran.

Min svenska är skitdålig just nu, för jag har precis umgåtts med Adam och Colton, riktigt schyssta är dom. Haha iof 93:or men whatever haha. Iallafall så mötte dom mig vid skolan vid sju kanske, och sen så drog vi hem till Adam och satt i hans källare och pratade random. Sen så ringde Colton sin pappa som är brandman, och då så kom han och gav oss fem dollar, så vi gick till tim hortons, vilket är typ som canadensiska starbucks fast mycket bättre. Jag tog hot chocolate och killarna tog något smaksatt kaffe som inte alls var jättegott haha. Men dom gillade det iallafall.
Hans pappa var jättegullig! Aja, skit snällt av honom iallafall.
Sen vid 10 så började vi gå hemåt och det är rätt långt faktiskt, så ah var väl hemma vid halv elva något.
Hade roligt iallafall :D

Får se om jag är med någon av dom imorgon, jag måste plugga provincerna och försöka skriva ett mail till cougars om Job shadowing, för jag måste göra någont sånt denna terminen. Aja, får se hur det blev, såg att dom sökte interns, kanske ska söka det istället hahaha.

Aja, hörs imörra.

Yesterday is not today but yesterday was one day ago.

Okej, jag hade inte tid att blogga igår men skrev ner lite små ord så jag skulle komma ihåg vad som hände. Jag har nog aldrig varit så trött som jag var igår, eller formodligen då, idag, för idag är jag helt pissigt trött. Sover inte särskilt bra, vette tusan varför. Men skit samma, tillbaka till igår.

Skolan, började med coaching och jag trodde det var kidsen som hade idrott när vi har coaching som skulle göra uppvärmningen, men så var det såklart inte haha. Det var vi som skulle göra uppvärmningen och jag var seriöst helt slut bara efter den lektionen. Ville bara att den skulle ta slut så fort som möjligt.
Sen hade vi dubbellektion i Social Studies, men första lektionen satt vi inne i bibban på golvet och fick grade 11 information, fast jag är i grade 12. Aja, skitsamma det var inte särskilt intressant och dom flesta satt nog och funderade på hur dom kunde sitta bekvämt på golvet och inte fokusera på vad läraren sa.
På andra lektionen pratade vi om representativ demokrati och monarki och sånt. Det är svårare än jag trodde att förstå men det går bra ändå tror jag. Satt brevid Adam för någon hade snott min plats haha. För man har bara 5 minuter på sig att byta om efter coaching, och folk duschar inte här!
Iallafall, så skulle vi typ diskutera i grupper, och vi var fem i min grupp, jag, adam, nic, och två till haha. Iallafall så diskuterade vi dom två frågorna och sen så ställde dom massa frågor om Sverige och sånt. Haha, som jag skrev i torsdags så visste jag att jag skulle bli inbjuden till Adams fest hahaha. Men var ju tvungen att tacka nej för vi skulle på bio senare på kvällen.
Det roliga sen mellan lektionen och lunchen var att Adam visade vems hans ex var hahahaha, alltså detta är hur kul som helst. han sa att hon stod där borta så sa ajg typ i vanlig ton "aha hon med olika färger i håret?" han: Oh god, she heard you hahahahhha.
På lunchen gick vi till Shell-tappen där folk köpte sin mat/dricka. Dom flesta dricker något istället för att köpa någon mat. Iallafall så har dom ändrat reglerna för rökning, så två killar började röka ialalfall och jag hatar lukten så jag sa det högt typ, HAHA då, dyker Adams ex upp och börjar prata med mig, när jag ser att det är hon så går jag lite snabbare för att hinna fram till dom andra haha, uhh hon är helt konstig. Jag var inte hungrig igår heller så jag åt mackan när jag kom hem istället haha. Sen när vi kom tillbaka till skolan så var det typ bord uppställda framför skolan, där det var någon slags Jello tävling, usch va äckligt det såg ut att vara! Killarna gjorde det iallafall, och ah, usch hahah. Alla fick ett paket med tuggummi, haha jippie.
Efter lunch hader jag PE, tennis idag igen. Jag kan lova att det känns i skulderbladen. Börjar bli lite bättre. Haha, spelade med världens sämsta tjej först men sen bytte jag så jag spelade med en kille istället, sen så spelade vi typ match, och så var vi sex pers på min plan. Jag bad Tennis pro att vara med mig och sen hade vi någon anna kille också. Vi mötte iallafall våran PE teacher och två andra, så skulle man få poäng, och bollen var tvungen att gå över två gånger, så varje gång den gjorde det och läraren fick bollen, så sköt han till mig! hahaha så taskigt. men han gillar nog mig, tyckte jag hörde någon säga på uppvärmningen på PE att: Where's Erika? haha, men jag orkade inte bry mig, tänkte att han kommer se mig ändå sen.
Efter PE har jag en spare, och Adam skulle ändå vänta på folket som skulle med honom hem på skolan, så vi gick till mr G för han var hungrig (han köpte en dricka) Jag sa till honom att: Hello, that's not food? Han: No, it's a drink. Haha som om jag inte kunde se det då eller. Sen så följde han typ mig hem tills vi hittade genvägen så gick han till skolan och jag hem.

När jag kom hem så duschade jag snabbt, lekte lite med kiddos och sen fick vi skjuts utav Wendy, Heathers syster i hennes skit coola softa bil, till Urban Planet eller något, aja, det är lite affärer där och sånt, hittade värsta goa tröjan kanske kommer köpa den, jag vet inte, det verkar var en go höst/vinter tröja. Iallafall så köpte jag inget där, men jag provade en skit god parfym som är Ed Hardy Orginal typ haha. Aja den luktar ganska gott.
Vi åt dinner där, och jag tog Chicken cesar sallad, sjukt god var den. Sen tog vi en fika och jag brände sönder min tunga typ, too bad.
Filmen vi såg hette All about steve. Ärligt så minns jag inte grejer när jag är trött. men den var rätt funny, men ah, haha, minns inte ritkgt hur den var, för bion började kvart i tio. Och jag var alltså helt slutkörd redan när jag kom hem från skolan.

Idag händer det inte så mycket här, vi ska ha någon vegetarisk grej till mat och det är typ hundratusen bönor eller något i där, uhh gillar itne det haha. aja, ha det gött.

First real school day.

Japp, idag var det den första riktiga skoldagen, var lite tidig så jag var typ först in i klassrummet haha, var tvungen att gå den långa vägen för det var svinkallt och det hade ju regnat så mycket dagen innan. Alltså det är helt sjukt hur kallt det var idag på morgonen. Jag hade fleece tröjan på mig. Sov sämst inatt också så jag hoppas jag sover bättre ikväll.

Jag sitter faktiskt och gör lite läxor, för på Social Studies 11 så skulle vi skriva ner namnen på provincerna/territoriumen, och sen skriva deras huvudstäder, jao, jag kunde kanske 4 total hahahaha. Är lite svårt när man tror Quebec är Newfoundland hahahhahhaha. Aja whatever, vi ska typ ha retest imorgon eller måndag, hörde inte riktigt. Men jag har pluggat på dom och stavningen så jag ska nog kunna klara mig ganska hyfsat. Jag tog reda på vad killen som kollade på mig hette, Adam heter han, och han är schysst! Fick reda på massor av grejer om honom idag, att dom har precis gjort om hans källare så den är svincool nu, att han bor någonstans i närheten av Tabourstreet, och att han och hans flickvän var ihop i 2 och ett halft år och gjorde slut nu i Juli. haha, tänk va mycket man kan lära sig på en dag va. Iallafall så stod han och väntade på mig(jag vet, helt konstigt) efter lektionen och jag var tvungen att gå åt andra hållet, så jag sa att vi ses sen. och mycket riktigt gjorde vi det, men jag ska skriva om Coaching först, för jag va inte på den igår. En annan sak med coaching är att vi ska vara shadow coaches, helst på så hög nivå som möjligt. Vi ska spendera 5 timmar med en coach för att se hur han/hon arbetar osv. Mitt mål är att få vara med the Cougars(hockeylaget) så jag ska kolla med min lärare imorgon om han har några kontakter haha. Det är ju typ det ända som intresserar mig.

Coaching 11 hatar jag haha, men jag orkar inte byta en gång till. Roberts är en jättesnäll lärare, men denna kursen är typ inget för mig. Dock vet jag en kille till som har den kursen nu, men jag fattar inte alls vad det är vi gör haha. Idag skulle vi hitta på en uppvärning och vi ska typ börja med dom imorgon, jag fattar inte riktigt. Fattar inte om vi ska vara ombytta eller inte, men aja skit samma. Jag skrev jägarboll, haha huntersball översatte jag det, jag orkade inte bry mig så mycket, dom flesta är i par men inte jag haha. Men jag vet en kille i den klassen nu, Kevin haha. Men jag gillar verkligen inte den kursen, usch.

Aja, sen var det dags för lunch, tack och lov så hittade Adam mig och jag frågade vad dom brukar göra på lunch, tydligen gå någonstans och käka och sen så hänger dom, för han hade också C spare, jippie! haha, så vi gick till Tabour där det finns en affär, och så handlade dom där men jag åt inget, jag var inte jättehungrig haha. Dock är jag det nu. Men iallafall så snackade dom om att Adam skulle ha ett party imorgon hahahhaha, anade om att jag skulle bli inbjuden. Aja, imorgon kväll ska vi på bio ändå, så det går inte.
Sen satte vi oss och gjorde lite läxor, dom Chemestry 11 och jag Social Studies, dom hjälpte mig med alla provincer och sånt som jag var tvungen att lära mig. Så det var snällt. Mötte massa grade 11 people only haha.

Sen var det dags för idrott, jag tror läraren gillar mig. Aja, vi skulle spela tennis, och jag är inte särskilt bra på det. Men iallafall, så skulle vi även här para ihop oss, jag fick para ihop mig med någon tjockis så jag ba: eeeh if you take three balls I take three balls. Sen så hör jag någon: EY, Swedish chick, you're with us. Jag bara täntke: THANK GOD! aja, hamnade med red head som verkar vara populär på skolan haha. Så det var ju bra antar jag. haha han var rolig iallafall. Typ: What is it with all you Swedish people? och han kallade mig även Swedish girl och Sweden. Men sen i slutet frågade jag vad han hette, då sa han Trevor, och han frågade vad jag hette, så sa jag Erika då. Men jag sa det att: you can call me whatever you like haha. Men tennis var kul, så fort man hittar rätt människor så blir allt så himla bra. Ibland ser man typ folk som stirrar sönder, och ibland ler folk coh typ vinkar och jag vet inte ens vilka det är haha.

Aja, sen gick jag till mitt locker och skulle hämta min jacka och sånt, då så frågar killen som har skåpet brevid mig, hur det går med mitt lås, Joo det funkar säger jag haha. Iallafall, så pratade han med typ tre till killar. Jag hörde att dom pratade om fotboll så jag frågade vart dom brukade spela och om det fanns ett tjejlag, och det kanske fanns dom visste inte riktigt. Iallafall blev dom nyfikna och dom sa att jag skulle spela hockey haha, nejnej dålig ide tycker jag. Sen snackade vi hockey, och svenska hockeyspelare, och jag nämnde Crosby men jag fick tydligen inte prata om honom haha, så jag sa att let's talk about the swedish guys then haha. Nej, men det var kul. Sen så typ pratade jag med honom på vägen ut, och så typ stod hans kompis eller något och tog han åt sidan, och gjorde typ gester eller något, jo dom är rätt omogna här haha. Aja, skit samma, gick hem var glad och ja, jag gillar detta:D

Imorgon är det dubbel lektion i Social studies, men först har vi coaching, och jag har ingen aning alls om man ska vara omklädd eller inte, fatta inte vad han sa. Aja, jag har ju ombyte med mig ändå, men man vill ju inte vara den ända som är ombytt precis. Jag hoppas inte jag får göra min warmup iallafall. Håll tummarna! Hoppas jag får göra den i nästa vecka. Jag vill inte ha coaching! Det suger :( Kan typ inte byta till Chemestry 11 heller, för dom har redan börjat verkar det som. Den hade varit kul dock, men kändes inte som att jag skulle klara det eftersom läraren var helt konstig.

Aja, snart är det dinner time, det blir leftovers idag för vi har så mycket mat över haha.
Imorogn är en ny dag med nya mål! haha jag vet mitt mål iallafall.
PUSS

I'm not playing volleyball again!

26 pers var vi, 3 utav oss hade aldrig spelat innan. Jag har två feta 25 på mina lår, skrivna med en äcklig spritpenna, så nu ska jag skrubba sönder när jag går och duschar.
Jag har ont i mina ben och mina armar, och jag, jag gillar inte volleyball.

Är excited for school tomorrow, I have to go the long way to school (15 minutes) because it's spö regnar här. Aja, whatever.
Ska gå och duscha nu sen ska jag fixa min lunch, får se ifall jag äter där imorgon, jag har en spare så jag kan gå hem och äta och sen vara tillbaka vid 2 för min PE class. Tennis står på schemat, fast nu kanske det regnar så mycket så vi inte kommer kunna spela imorgon. Våran homework var att kolla på Federer matchen ikväll,jag kollade faktiskt lite, men han möter Söderling så jag lär väl få skit för dte imorgon haha. Det är ju typ one man show så haha orkar faktiskt inte kolla klart. Är helt slut dessutom.

IHhh ska duscha, hörs!

First day in school!

Hahahahha OMG, shit vilka 90 minuter det var i skolan idag haha. ska ta allt från början.

Min alarmklocka var helt cp, haha lät som ett brandlarm, så jag måste sänka volymen eller något. gick upp vid halv sju iallafall, åt frulle och gjorde iordning mig.
Drog till skolan vid fem över halv och letade upp mitt klassrum direkt, (Social studies), visste vart det var eftersom jag hade kollat upp det innan på kartan. Jag var typ näst först där, och ah, men det fylldes på mer och mer. Haha det var en kille mitt emot mig som typ kollade hela tiden, men jag okrade inte bry mig haha. Sen när class was dismissed, så kom en tjej och frågade: You're name is Erika right? yes, sa jag då. Haha plötsligt kommer den kille bakifrån och hon tjejen fortsätter med where are you from och sånt. Under lektionen så skulle vi få våra skåp, och jag hamnade typ mellan alla killar, notera att dessa killar går i grade 11 och inte grade 12 som jag, så jag har skåp med dom haha, jippie. Iallafall så ahr dom typ omöjliga lås, först ska du snurra två varv till ditt första nummer, sen tillbaka ett varv till dit andra nummer och sen direkt till ditt tredje nummer. Aja, det var typ tre pers som hjälpte mig samtidigt, och ah, tillslut fick jag väl häng på det, men jag la inget i skåpet för jag var rädd att jag inte skulle få upp det imorgon haha. Så jag sket i att lägga något där i.
Sen gick vi tillbaka till klassrummet, och sen så fick vi gå vidare till nästa class. Han killen hade lektion i typ klassrummet brevid eller något, så han följde med mig haha. Aja, jag hade Law 12 och läraren var ball men folket, usch. Sen hade jag Chemestry 12, och läraren börjar att fråga mig något om moul, och jag har ingen aning om vad det är så vi kom fram till att det var bäst att byta hahaha. Skriver mitt nya schema sist i inlägget.
Sen drog jag till idrottssalen, för PE12, vi är 15 pers, vi ska vara 17, och två ska vara tjejer, men jag är ensam tjej. Haha coach frågade om jag ville byta men jag ba: nee det spelar inte så stor roll haha. Imorgon ska vi spela tennis ialafall. Så det blir kul.

Pratade lite med Julia, en annan svenks, och vi bestämde oss för att gå på Volleyball tryouts nu i eftermiddag mellan 4-6. Så det blir skojj :D Inte för jag tror att jag kommer med, men det blir kul att träffa lite folk och röra på sig. Dock har jag bara kortbyxor, och det är svinkallt ute, så jag antar att jag får gå i dom hahaha.
Sen så stod jag i kö at the counsellors office, för att ändra min kemi klass, så nu har jag coaching istället, fick dock göra om schemat lite, så nu har jag en spare. Dvs, håltimma varje dag. Stog och prata med en kille från min Chem 12 class, men han stod och pratade med sin kompis först, och sen så när hon gick så pratade han med mig, och sen så frågade han ifall vi hade mycket snö, men precis då skulle han in så, haha too bad.

aja, så mitt nya schema är så här:
A: Social Studies 11 (vägrade välja bort den eftersom jag fick en vän där hahahahha)
B: coaching 11 (Ny klass, du lär dig att coacha lag och sånt, lät rätt kul)
C: Spare
D: PE 12
Leadership 12.

Och till våren så kommer det se ut ungefär såhär, är inte riktigt säker på vilken ordning.
Prinicples of Math 11 (Bytte till 11 istället)
Law 12
Food Studies 12
communications 12
och Leadership.

Sitter och vaktar barnen nu under quiet time. Heather är hos doctorn.
Är lite nervös för Try outs, men Britt spelade under high school så hon har lärt mig massa tricks haha. Hoppas det inte är för många på try outs. Det hade varit kul ifall man hade kommit med men jag vågar inte hoppas på det, ifall det går bra idag och det lär vara något mer try out tillfälle, och det går bra då kanske man vågar hoppas mer, men nu har jag inte ens spelat volleyboll på tyå två år haha. Aja, skitsamma, man kan ju alltid försöka och hoppas på det bästa.

Aja, jag är superexcited för min dag imorgon, längtar värsta mycket till skolan :D haha, this is going to be fun

School in less than 2 hours

JAG är nervös som bajs!
Gud jag vet inte hur jag ska bete mig, idag är det skola i 90 minuter!! Nervös nervössss
har inte haft smink på mig på en vecka hahahha, undra hur jag ser ut :O

nej, har precis ätit frulle och idag tänker jag inte dressa upp, utan idag blir det jeans och hoodie, imorgon börjar skolan på riktigt :D
jag är nervöööös.

Babies

Oden igår: Erika, do you want to have babies with me?

Visit from the Area rep.

OKej, så vi fick besök av våran area rep idag, som vanligt så är det alltid någon leftover som får oss. haha, så typiskt min familj. aja, iallafall hon var väl snäll men dte var bara allmänt tråkigt faktiskt.

Fick en påse med Canada grejer, så som en penna, nyckelring, godis och klistermärken hahaha.

Japp, det finns inte mycket att säga om henne egentligen.
Nu tänkte jag plocka ut diskmaskinen men disken är för varm fortfarande.
hundern la sig på tangentboret nu, hörs imorgon.

True

Livet är inte dagarna som passerar, det är dagarna du minns.

God, am I laughing or what?

Haha gud va vi har skrattat idag, hahahhahaa. Helt sjukt, jag och Britt har något som vi alltid skrattar åt hahahahahaha. Vi skickar sms som gör att vi hör varandra asgarva hahha, helt sjukt kul helt enkelt.

Jaoo, haha har inte hänt så mycket egentlignen, vi ahr spelat skip-bo, ätit, spelat mer skip-bo och sen kollar BB. Haha. Jag gick långa vägen till skolan (15 minuter) för det regnade, skulle kolla om dom hade satt upp homeroom ännu, men det hade dom ändrat till tisdag klockan 3 istället, så får väl gå tillbaka dit då. Spelar inte så stor roll egentligen.

Imorgon klockan 7 kommer våran area rep och hälsar på, HAHA gud. Hon ska tydligen kolla, enligt Heather, att vi har sängar att sova i och sånt haha. Aja, hahah, det har vi ju så det ska väl inte vara för tjatigt hoppas jag haha.

Jag är lite trött därför är det så många haha, och dessutom har jag skrattat så jag har ont i mina smilgropar. Det är så det ska vara! haha

Ska sova om en stund, ska nog smaka några djungelvrål bara, mohahaha.

Puss!

Yesterdays shopping


nästan allt, jag köpte igår haha.


Lila blus, älskar den! $20 (KAD)

3 räfflade linnen för $10, jag köpte två vita (den som är bakom det blåa, det är två linnen på en klädhängare) och ett turkost.

Två t-shirtar jag kan ha på PE, den andra kommer här under, fick dom för under $6.

och denna.

Nu till min nya natt t-shirt haha.

SÅ SNYGG haha, kommer inte ihåg priset dock haha.

Kanske världens onödigaste sak, men det är en mini stanley cup pokal med pittsburghs logga på :D haha, priset är inte okänt men mamma vill inte veta haha.

Nyckelrings band till nyckel. $8 :)

Min mobil, sämst bild jag vet haha. Men jag orkar inte göra miniatyrer, för dom är så jobbiga att klicka upp enlgit mig.
Mobilen gick på $114 och ja, den är rätt okej faktiskt. Har en plan som kostar $25 i månaden :)
Köpte den rutiga ryggsäcken också, som är på den första bilden, och sen en hög med papper som jag måste ha till assignements.


Big thunderstorm

Skulle precis skriva i bloggen, men seriöst, det blixtrar och åskar här nu, så det får bli imorgon. ska stänga av allting nu. slå på Ipoden och sova eller något.

har shoppat massor idag iallafall, det är ju bra. PUSSHEJ

2 year old boy driving a car

Alltså, det sjukaste någonsin hände idag efter lunch. När vi var ute med the daycare, så var Oden den enda killen kvar. Killen är två år. Hans mamma kommer och hämtar honom från dagiset. Oden brukar alltid sätta sig i förarsätet och tuta. Hans mamma, hon brukar ta ut nycklarna. Today, gjorde hon inte det. Oden låser alltid bilen när han sätter sig i den, vi är väldigt tacksamma över att han inte stängde fönstet. Jag sitter i en trädgårdsstol och lyssnar på vad H och Oden's mamma säger.
Helt plötsligt, Oden, endast 2 år gammal, lyckas starta bilen och dessutom köra UPP den på drivewayen. Alltså, Oden's mamma bara slänger ifrån sig grejerna, och får springa efter Oden och bilen och försöka tränga sig in genom fönstret i bilen. Heather, hon sprang och fick lyfta bort Maggie som typ gick framför bilen. Och alltså drivewayen är i en uppförsbacke och bilen åkte ganska fort. Jag då, jo jag satt kvar på stolen, med handen för munnen. Ibland undrar jag varför jag inte reser mig upp haha. Men jag såg att bilen åkte åt andra hållet, rätt mot grannens hus. Odens mamma hinner precis stoppa bilen när den snuddar grannenshus. Haha, en granne längre bort skriker: Are you guys okay?
Odens mamma tar sig för revbenen som hon typ skadade lite.
Alltså, fatta, en 2 år gammal kille, lyckas starta bilen och sen köra upp den på drivewayen, dessutom in på grannens trädgård. hahahahhaha, alltså jag skrattar fortfarande åt att det ens hände.
Oden's kommentarer efteråt "I moved the car mum" och "I almost ran over Heather's dog mum" sen den vanliga som han säger hela tiden "I'm okay, I'm fine".
Det är fortfarande spår i gräset. Ska visa er bilder haha.

Emmery, Isabelle and Oden till höger, I den bilen han borde ha varit i.

Syns kanske inte så tydligt, men här är däckspåren HAHA, omg I can't believe this happened. hahahah ODEN! hahahaha

Annars, jao, vi åt våran första Burger på A&W och gud så goa dom var. Vi åkte till Walmart, köpte massor med grejer. Bland annat tre skolpärmar, för det är typ det man har här, sen ett pennfodral för man ska ha tusen pennor. Överstrykningspennor, nya bläckpennor. what more. I bought shampo, balsam, tvål, body lotion, ansikts scrub, en söt nalle puh nyckel till huset! ah sånna grejer helt enkelt. Imorgon skall vi till the mall in town och vi ska ta bussen som går halv tio, så jag borde gå och lägga mig nu faktiskt. Men jag måste maila mamma och pappa men kanske bara ska kopiera in vad jag skrivit här. Jag ska försöka hitta några t-shirtar som jag kan ha på idrotten, och sen lite strumpor kanske, även så ska jag äntligen köpa en mobil här :D Wihoo haha, I wonder which one I'm gonna buy haha.
Två more bilder bara. En på en carterpillar som jag ALDRIG har sett förut, och sen på Walmart haha.

Cool huh?

Walmart in college heights, eller hur det nu stavas.

God morgon Sverige, god natt Canada!

Pictures

Åt precis lunch, macka och varm choklad. Mumma. Här komemr lite bilder.
Bilderna är rätt dåliga men orkar inte bry mig om det eftersom jag har influensan, och jag är lite arg för jag vill inte äta mina djungelvrål som var min enda influensamedicin den första veckan. Ja, ana min ilska.


Jag vet, jag har världens snyggaste lampa!

Tror det ska hänga en gardin för här egentligen, men ah, haha den har nog inte kommit upp ännu. Jag skulle tagit med mig mer kläder än presenter.

Lovely backyard view. Denna underbara utsikt över bakgården och parken sitter jag och kollar på varenda morgon när jag äter min frukost, och varenda lunch. Så sjukt fint och stillsamt.

Ännu en bild över bakgården.

Så, jag sov lite förut och kanske borde göra det igen. Nu är ju enda tiden det inprincip är knäpptyst i hela huset haha.
Tjohej

I'm sick

I hope it's not the flue. My eyes are heavy and my nose is just dripping. I hate to blow my nose, it's all red now hahaha.

Jaaa jag orkar inte vara sjuk. Ska stanna i sängen hela jobbdagen idag. Sen efter H är färdig här hemma ska vi åka till A&W och äta en burger, sen ska vi till WALMART :D <3 vet massa saker som jag ska köpa köpa köpa :D

Just nu vill jag inte ligga i sängen, sitter hellre inklämd som här:

My Schedule and what kind of classes

Okej, så jag skrev ju att jag skulle skriva igen på quiet time, och here I am. Med en kopp varm choklad, som jag redan har brännt tungan på 100 gånger, och skolans beskrivning på kurserna haha.
En Semester är i Svenska en termin, och du läser bara kurserna i en termin.

Så Semester 1 börjar jag med Social Studies 11. I kursen Social Studies 11 får man lära sig vad det innebär att vara en kanadensisk medborgare, och om den kanadensiska historian. Varför allt är som det är nu.
Nästa kurs är Law 12. Law är ju lag, så det är handlar om mänskilga rättigheter och dom övriga kanadensiska lagarna.
Chemestry 12 är den kursen jag är mest oroad för haha. Jag har ju inte läst kemi på ett tag, och jag kan inte ens det periodiska systemet, ska nog dock kolla upp det nu kanske haha. Men jag gillar att hålla på med kemi och göra hypoteser och sånt. HAHA gud hur ska jag kunna förklara mig på engelska.
PE 12, eller Physical Education 12, alltså idrott kommer jag också ha. Läraren är tydligen väldigt bra där. Det fanns PE för bara tjejer, men jag valde att ta med killar också. När man har PE får man prova på alla slags olika sporter, och det kostar $100 för en Semester. Men det är för att kunna betala när man åker och spelar biljard t.ex eller går och simmar.

Leadership 12
är en ganska annorlunda kurs. Där får man vara med och organisera saker som rör skolan, och Leadership 12 lektionerna har man inte på lektions tid så att säga. Dom lektionerna kan vara på lunchen, eller efter skolan. Man lär sig att organisera i grupp osv. Jag tror denna kommer vara en utav dom roligaste ämnena.

För Semester 2, så kommer jag läsa 3 ämnen. Alltså har jag en spare. Det betyder att den tiden kommer jag kunna sitta i bibban eller någon annan stans och plugga istället.
Priniciples of Math 12 kommer vara en utav dom svårare kurserna också, tillsammans med Chemestry. Haha det är inprincip matte C tror jag, eller massa logaritmer och sånt, så mamma, du får vara beredd på att hjälpa mig på skype haha. Uh, jag kanske skulle valt 11 på den, haha jag vet ju inte ens vad relationer och funktioner är, och det får man lära sig i 11:an, SHOOT också, aja, får väl hoppa av den kursen om det är så haha.
Communications 12 får vi läsa istället för English 12. Man typ övar på att kommunicera haha.
Foods and Nutritions 12 är att laga mat, ungefär som hemkunskap skulle jag tänka mig. Så det blir nog kul!

My Schedule in Canada

Var i skolan och fixade mitt schema alltså, så jäkla nöjd är jag! Och gissa vad, det alla kurser funkade ihop med varandra, counsellern var värsta chockad! Men ja, det kunde inte bli så mycket bättre än så här. Ska snabbt skriva mitt schema sen får jag skriva mer när det är quiet time för barnen ropar efter mig haha.

First Semester:
Social Studies 11
Law 12
Chemestry 12
PE 12

Leadership 12. Den är under hela året under lunchtime and after school

Second Semester:
Prinicples of Math 12
Communications 12
Food and Nutritions 12

Skriver mer om kurserna senare.

I'm having a cold

Yepp, jag har blivit förkyld. Ligger i mina juicy byxor och min frölunda tjockis på mig i sängen.
Svalde precis en alvedon med vitaminwater hahha, inte det goaste som finns precis.

Åh jag hör barnen prata och jag vill bara gå ner och leka med dom små goingarna. Vill inte ligga i sängen hela dagen. Måste förbi skolan iof, men ändå. Så idag bestämmer jag vilka kurser jag ska läsa, funderar på att skippa matte 12 eftersom det verkade som matte C men jag kankse ringer till mamma och pappa så kan jag diskutera med dom.

Annars idag har vi inga planer. Jag vann en gång på skip-bo igår iallafall.

Haha the daycare kids säger så söta grejer ibland.
för någon dag sedan sa en tjej som heter Grace: What the heck hahaha.
Och igår så sa Isabelle: I love you Erika. Jag: Oh I love you too. Sen kommer söta Oden och säger: Erika, I love you too! hahaha.

Nej, men jag ska ligga och gosa lite i sängen nu, hörde precis att Oden frågade efter mig hahahaha.

For sure

Okej, jag kommer bli förkyld, inom en väldigt snar framtid. Antar att min exchangesister har smittat mig.. eller så kanske det bara är miljöombytet.
Vi ska nog spela skip-bo ikväll haha, jag ska bannemig vinna idag också!

Ajuste, vi fick gå tillbaka till skolan igen för vi inte hade våra insurance cards med oss, så vi gick tillbaka och vi satt typ i en timma och väntade på rektorn för han ville prata med oss. Min exchangesister, eller hostsister, hon kommer också vara i grade 12 nu, men vi har typ två eller tre kurser tillsammans.. japp..

Åh ska lägga upp en bild jag tog nyss, på mig och Maggie. Hon har börjat hoppa upp i min säng hahaha, sen lägger hon sig på datorn så man inte kan skriva. Så söt är hon och Portia.
what more...

Ajuste, iallfall så ringde the counsellor eller hur det stavas från skolan och sa att vi skulle komma tillbaka till skolan imorgon igen för att se vilka klasser som jag garanterat får läsa, så imorgon kan jag berätta vilka det blir :)

men for now, I'm gonna go and play skip-bo, wohoo :D then I have to take a shower and after that I should get some hot chocolate for my cold.

haha vi är så söta


GRADUATION!

JAG SKA TA STUDENTEN, GUD VA KUL!

Ja, vi var på skolan idag för registration, och jag blev grade 12, dvs att jag ska få ta graduation! :D::D:D:D:D:D

LYCKLIG! skriver mer sen, är inte säker på vilka klasser jag ska läsa, inte säkert det är plats osv, men jag ska skriva mer sen!

Vill inte bli sjuk.

Chansen är så stor att jag kommer bli sjuk, och det är det sista jag vill nu innan skolan börjar. för jag vill inte komma in och ha en röd näsa och ha alla som kollar på mig som fån. Thanks sis, you know how to do it right.

Iallalfall, vi gick en liten promenad igår, och vi gick den långa vägen till skolan, sen gick vi och kolla på det huset H's systerdotter vill köpa och sen så gick vi faktiskt till H's syster också. Det var inte särskilt långt och med rätt tempo är man säkert där på 15 minuter.

Jag vill att skolan ska börja nu, det kan vara lite långtråkigt att vara med barnen hela dagen. men dom är väldigt söta dock.

planerna för idag: om två timmar ska vi gå till skolan och välja classes. PRAY FOR ME.

puss

Half day in the daycare

Ja, alltså jag skulle inte vilja påstå att jag uppdaterar dåligt, utan det är tidsskillnaden som blir så dum, för när jag uppdaterar nu liksom då kan det vara så att många sover. men aja, ska lämna ett avtryck idag iallafall.

Idag så har jag lekt sjukt mycket på dagiset, och det är halva dagen kvar.
Vi åkte och registrerade oss på School district och fick typ papper som vi ska ta med oss till DP Todd. Vi ska antingen dit idag eller imorgon, tror det blir imorgon med Britt. Det ska tydligen vara thunderstorms ikväll, uhh hahaha. men jag har tillstånd att gömma mig under heeeethaas säng haha.
Det var heathers mamma och pappa som tog oss till SD (school district) och hennes föräldrar är så trevliga! Haha, blev lite imponerad av hennes hockey-kunskaper, hennes mamma alltså.

jaoo jag vet inte vad jag ska skriva. Dagis barnen kan typ mitt namn lite iallafall. Haha Erika, eller erka hahaha. but that's fine with me haha. har varit där hela förmiddagen och lekt, och ska dit nu efter quiet time, jag hoppas vi går ut nu så man får lite frisk luft, för det går inte att ha fönstret uppe, alltså det STINKEN pappersbruk här hahahaha. Speciellt idag för vinden blåser hitåt.

Uhh jag fryser nu också, toppen hahaha. hur ska jag klara vintern! hahaa.

nej, har inte mycket annat att skriva nu. ha det!

RSS 2.0