What am I doing....

I know way tooo many people here right now that i didnt know last year, who the f are yall?
What am I doing, what am I doing. Yeah, that's right I'm doin me, I'm doin me, I'm living life right now man, and that's what im gonna do until its over, til it's over, til its far from over..

Heyy whataaaappp
Haar inte updaterat på ett tag, som vanligt. Jag måste försöka göra detta till en vana, men det är faktiskt väldigt svårt när det känns som att man hellre bara är inne på facebook.

Men i helgen så har jag hängt mycket med kompisar, är så jäkla glad att jag inte har basket längre, för hur mycket jag än fick resa, och träning osv. Det tog alldeles för mycker tid och jag har äntligen tid för mina kompisar osv igen, vilket är helt underbart.

Har ju en to do lista på facebook också, så checka in den :) Ifall du inte har mig på facebook, skriv en kommentar eller något...

i skolan just nu så går det bra också, vi har våran vanliga Law teacher back, och han är helt amazing! allt är huuur intressant som heslt, är helt fascinerad av honom. Men det betyder också att vi har mer läxor men det är okej. På fredag har vi studiedaaag, Yessss :)

Vi har haft rätt fint väder här den senaste tiden men tydligen ska det regna hela veckan nu, men men.
Hittade en klänning i fredags förresten, men folk idag i skolan pissed me off so much så nu känner jag inte ens för att gå på prom anymore, kanske bara har klänningen som en grad dress eller något, folk är så jävla självupptagna, pisses me off.. Lång historia helt enkelt.

Men nu ska jag ta en dusch, eftersom min väldigt tydligen upptagna kompis Kegan inte har tid att hitta på något ska jag helt enkelt göra mig färdig för sängen innan min dator dör också :)

Love u alllll <3

what i've been looking for.

Chea cheaaaa, what's upppp.

Har haft lång helg pga av påsk, vilket betyder 4 dagar ledigt från skolan. nej, inget påsklov i canada inte :)

Torsdagen... Hm.. Skola först, sen efter skolan så gick jag till save on foods och shoppers drugmart och köpte lite grejer. Blev hämtad av värdmamma och vi åkte till curling klubben och åt pizza för det var typ avslutning för den gruppen som hon coachar. åkte hem och jag drog till Adam och sen drog vi och 5 andra till Adams pappas hus (som är ett utav dom finaste husen jag har sett, fast dom ska sälja det). Sen drog vi till Otway Pitts. Pitt parties är utomhus oftast med en eld (finns det ingen eld är det inte värt att stanna). Polisen kommer ofta och "bryter up" dessa fester, men eftersom det var så många där den torsdagen, så stoppade dom bara folk från att komma in dit. Det var kul iallafall, det är det som jag gillar med våren och sommaren här, folk är utomhus och umgås :)

Fredag... vad gjorde jag haha. Åkte till en fest på kvällen det kommer jag ihåg, den var rätt hyffsad, massa random people där som jag inte kände.

Lördag gjorde jag absolut ingenting haha, låg i sängen hela dagen.

Söndag så chillade jag, sen åkte vi till tracy och hade påsk äggs letande, och en jättego middag, på kvälllen så var det pitts igen så jag drog dit med Kegan och Riley, sen åkte vi runt randomly för festen var inte jättebra. Sen åt vi lite tim hortons och sen så chillade vi hos kegan tills jag nästan somnade så han var tuvngen att köra mig hem haha.

måndag, gjorde jag ingenting alls haha. a shity load of laundry is what i did haha :)

RSS 2.0