45 dagar

Japp, det närmar sig, 4 dagar mindre än senast eller vad?
Heather har kommit tillbaka efter hennes mystiska försvinnande under helgen haha, nej jag skojja bara.
Hon har skickat bilder på mitt rum och det ser riktigt bra ut, annorlunda jämför med här hemma, men annorlunda är bra :D

På söndag ska jag och mamma hem till Isabella och hennes familj, den lyckosten åker redan nästa vecka!

Inte mycket nytt annars, ska nog maila Amanda och fråga om hon vet ifall min visum ansökan är komplett eftersom jag ska åka iväg nu. Men japp, jag håller tummarna! Måste fråga om man ska åka via Köpenhamn eller Arlanda också..

På återseende haha.

49 Dagar

Japp, idag är det en ganska bra milstolpe återigen. 49 dagar, dvs närmar 0 än hundra. Det är stort vettni.
Jag har väl mailat med Heather i en och en halv månad, varje dag, och det känns så bra alltså.
Eftersom Brittany ska flytta hem också, och ååh, jaa, så bra.

Det bästa är nästan att det finns Walmart, haha, både Heather och Brittany älskar Walmart och det gör jag också :D hahhaa så bra.

Nej, jag ska lägga upp kartan, men sen ska jag läsa. Trevlig dag med mami och hennes vännina Annika idag när vi åt middag på Lilla London. Dö för deras mat alltså! haha



Jag ska inte bo vid stjärnan haha, men jag ska bo rakt ovanför 5:an på 5 ave (till vänster) :)

Puss

Min Placering I Canada

Staden
Jag kommer att bo i en stad som heter Prince George. Prince George, eller PG som man förkortar den ligger i mitten av provinsen British Columbia, som ligger på västkusten. PG har ca 70 000-80 000 invånare.
Staden ligger ca 9 timmar med bil ifrån Vancouver, och tidsskillnaden mot Sverige är 9 timmar
Enligt Wikipedia.org har staden en viktig del i provinsens kultur och ekonomi. PG är en stor skogsindustri och har en väldigt fin natur.
Det finns många parker och även skidområden en knapp kvart bort. 
Klimatet är väldigt kalla och långa vintrar. Ibland kan det bli uppemot -30 till -40 grader. Sommaren är något varmare än Sveriges. Jag skulle tro att klimatet är som i norra Sverige, där våren och hösten är kortare än vintern och sommaren. 
Stadens hemsida är http://www.city.pg.bc.ca/


Familjen
Min familj består utav Heather som jag kommer kalla H, och hennes dotter Brittany, B. H är 46 år gammal och B är 21 år gammal. Dom har även 2st cocker spaniels som är 1 år gammla. Jag kommer förmodligen att bo med en Asiatisk tjej också. H är dagmamma för 7 barn, och denna verksamheten driver hon utifrån sitt hem. H gillar att laga mat som jag har förståt det, shoppa och göra om i huset. Hon gillar också att spendera tid med sin familj och ta hand om sina hundar. H verkar vara jättegullig och hur snäll som helst, och B tydligen hockeyintresserad vilket är grymt!
Hennes släktingar bor i samma stad, och Jul kommer vi bland annat fira med en middag hos antingen hennes föräldrar eller syster. 
H har haft två utbytesstudenter tidigare, en från tyskland och en från brazilien. Tyskan är fortfarande kvar där, men åker hem om ca 2 veckor. Hon har tagit kontakt med mig på FB, och jag räknar med att ha lite kontakt med henne innan jag åker. Hon verkar vara en jättegullig tjej.

Skolan
Skolan som ja kommer börja på heter DP Todd Secondary School. Det är ungefär 10 minuters gångavstånd från huset till skolan. Elevantalet är ca 725 elever. Skolan börjar klockan 9 och slutar 3, och ifall man är med i någon sport så är träningar alltid efter skolan. 
Skolan har några sporter, och skollaget heter Trojans. Sloganen är The Home of The Trojans.
Sporterna är enligt wikipedia.org Hockey, football, soccer, badmington, basket, volleyboll och brottning. 
Skolan har också ett väldigt populärt Band Program, och programmet har gjort skolan lite känd. Det handlar om konserter och Jazz band. Antar att jag kommer få höra mer om det när jag börjar.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0