Fredagen och Lördagen I nya värdfamiljen :) BILDER!

Okej så jag blev alltså upphämtad på fredagen, vi åkte hem till huset coh vi pratade lite hon visade mig runt.
Vi satt ner lite hade kanelbulle och ett glas varm choklad.
Kollade lite på TV och småpratade. Jag väntade på att min golv skulle torka för hon tvättade det haha, det var fortfarande massor med grejer i rummet när jag kom hit. Jag tror inte ni vet hur stökigt det här huset är haha.
Packade upp mina grejer och vi åkte också och hälsade på en utav hennes kompisar.

Sen vid 5 så hade vi middag, pork and rice och lite ärtor, det var faktiskt väldigt gott! Hennes barnbarn kom också och hennes dotter, för hennes dotter skulle ge oss skjuts till Welcome the olympic torch to Prince George, vilket var kul!
Så vi åkte till Exhibition Park som är brevid CN Centre och kollade när faklan kom, sen gick vi in i CN Centre för att åka skridskor gratis! Det var hur kul som helst, jag åkte kanske i 40 minuter med den lilla tjejen, Rebecca, även fast hon ramlade hela tiden så fortsatte hon att åka hela hela tiden! Duktig var hon, Matej han spelade hockey så han var ju redan bra. Jag var kass haha, men sen åkte jag lite med tre killar som jag såg från min skola, och det var också kul!

I lördags så  vaknade jag typ vid 9, hade skype date med mina föräldrar för nu måste jag göra min egen tvätt så dom fick säga vad jag skulle tvätta med vad. Det är ganska bra för hon jobbar lördagar och söndagar 7-3 så då kan jag göra min tvätt och sånt! Ska nog gå ner och slänga in en tvätt med dom grejerna jag glömde igår haha. Måste säga att jag tror jag lyckades ganska bra igår! Det är ju bara tre knappar på tvättmaskinen och inte 20000 program som på den hemma haha.
Gjorde även disken i typ två timmar :P men det är en annan historia.

Sen kom hon hem från jobbet och vi åkte till ett bakesale som hon brukar hjälpa till med ibland, det var trevligt, massor med gamla människor men alla är lika nyfikna haha.
Hon lämnade mig vid Duchess och jag kollade på tjejernas basketmatch, dom lurade en tjej med att jag skulle flytta itll California och hon går fortfarande på det, haha, så fult, ofta jag skrattar när jag säger hej då till mina kompisar liksom hahaha. Aja, det är ganska kul.
Fick skjuts hem och åt en hemlagad hamburgare, liksom en panbiffff gud va god den var! Precis som mormors och mammasss!
Blev upphämtad och åkte och kolla på en fotbollsmatch med hela barnbarns familjen, kidsen gillar mig så det är ganska soft!

Hade en underbar sovmorgon i morse, så nu ska jag väl gå och sätta igång tvätten, sen flyttar jag ut datorn i halgen och pumpar musik, SÅÅÅ härligt jag kan faktiskt använda högtalarna när jag är ensam hemam! YESSS :)

Jag längtar tilll skolan imorgon också, saknar alla :)
PUSSSSSSS


torch!

maskot :)

Jag och mina buuddds :) hahaha

Flyttar om 90 minuterrrr

Gud jag är nervös, allt är packat, eller ah nästan allt, hur mcyekt grejer som helst haha.
Kan inte fatta att hon kommer vara här snart, jag är så excited och nervös som tusan.

Iallafall ska damsuga nu, vi får se om hon har internet eller inte så förvänta er uppdateringar ifall hon har det, annars ni som vill kan jag skcika brev till hahah :)

PUSSPUSSPUSS hej då från THACKER haha

Flytt imorgon (fredag)!

Gud det känns ganska konstigt, har bott i detta huset hur längesom helst och nu ska jag flytta imorgon. Måste dock säga att det känns bra, dock så pratade jag bara med min nya värdmamma i typ 3 minuter, och hon lät som en person med ett tonläge. Iallafall fick hon ur sig ett skratt, och det är bra, sen så nämnde hon att hon var ett stort Cougars fan, och då blev jag extra glad :)

Iallaflal, imorgon flyttar jag och ikväll får jag väl packa alla väskor helt enkelt. Usch haha. jag har alldeles för mycket grejer. Men jag ska nog kunna klara mig ganska bra. alla badrumsgrejer i en väska, ömtåligt i en väska, sen massor med kläder i en väska. Haha guuud, sen har jag pappkassar också, men det är bara för att göra allting lättare.

Sista kvällen här, nu ska jag äntligen bo närmare mina kompisar också.

This is the start of something good :)

PUSS

Final exam in Social Studies

God, imorgon har jag final exam i social studies. Jag kommer faila känns det som hahah. Men jag ska göra mitt bästa och däför hur det än går kommer jag varra nöjd.

Varför låter det helt konstigt när jag skriver på tangenterna, eller är det bara för att jag for once tänker på hur dte låter? Förmodligen.

Mina knän gjorde fruktansvärt ont idag, gick på en promenad och pluggade hemma istället för att gå på basketträningen, om jag gjorde ett bra val vet jag inte. men jag mådde inte helt hundra heller.

Så idag har jag mest pluggat, läst, sovit och suttit vid datorn, precis som jag har gjort 4 dagar i rad. Jag längtar tills skolan börjar igen, nya kurser och allting. Kom dessutom in i engelska klassen så jag är jätteglad för det :)

Ska fortsätta kolla på en film nu, Bride Wars, har kollat på ca 8 filmer på 5 dagar.

Förresten, American Idol är det bästa, så mycket bättre än svenska idol! hahaha

Pusspuss, önska mig lycka itll på exam imorgon!

walk+study+sleep+movie+read

Haha ungefär så min dag ser ut. Jag känner verkligen inte för att göra något annat.
Jag har tänkt att spara packandet till onsdag kväll (om jag nu inte ska ut den kvällen) och hela torsdagen, jag känner att det borde räcka. Jag menar allt jag har ligger ju i mina lådor och hänger i garderoben så jag är inte alls för orolig.

Jag håller på att kolla på filmen Sydney White och det är en film om en tjej som går på college. Den är rätt bra sofar :)

Jag håller på att plugga inför min provincial exam i samhällskunskap och jag gjorde iallafall lite framsteg idag när det kom till English/french relationship. Jag ska nog gå igenom en till grej innan det blir natt och sen ska jag fortsätta läsa i min nicholas sparks bok som heter True belivere, har aldrig läst en nicholas sparks bok så långsamt, men jag har inte tid att läsa när jag lika gärna kan läsa mina samhällskunskap grejer.
Jag har så himla svårt att hitta inspiration till att plugga för att betyget har verkligen ingen betydelse, och jag vet inte, det kommer bli jättesvårt att skriva två uppsatser. men jag ska försöka mitt bästa, såklart haha.

Nej nu ska jag fortsätta kolla på filmen, vi hörs :) Imorgon har jag även lite basket!


rosiga kindeeer :)

Agnes Carlsson

Spelas på canadensisk radio, tror det är release me. Haha intressant, kan numera skryta att jag är från samma land som henne, och säga att jag vet att hon vann svenska idol.

Sooo impressive haha

Exam week

Tjääänare, vet att jag inte har uppdaterat på ett tag, ber så hemskt mycket om ursäkt för det.

Nästa vecka är det exam week i skolan, det betyder att har man en slutexam i en utav sina kurser så har man det under en utav dagarna. Jag har en provincial exam (ung, som nationellt prov) i Samhällskunskap. Jag vette sjutton hur det kommer att gå men jag håller tummarna för att the multiplechoice delen kommer gå bra och sen ska man skriva två uppsatser, men osäker på dom men jag kommer försöka göra mitt bästa jag vet inte, ska väl böra plugga imorgon tänkte jag.

Annars kommer jag ha basket (inte ens riktiga träningar för vissa har ju prov osv.) Måndagen och tisdagen, men bara typ i en och en halv timma.

Jag kommer också flytta på fredagen tror jag, vet inte ifall det är fredagen eller lördagen, till min nya värdmamma. Hon heter Sue och är 55 år. Bor ensam och har två barn som har flyttat hemifrån. Hon gillar simning och curling haha, jag hoppas det kommer bli jättebra :)

Hittils idag ahr ajg inte gjort allt för mycket, gick på en ganska lång promenad till Spruceland för att fixa en money order för banff resan i Mars, och även skicka ett brev till farmor haha. Så nu har jag fått det gjort.
Köpte underbartunderbartunderbaaaart(!!!!) bröd på saveonfoods. RÅG BRÖD mörkt bröd (L) Smakade helt gudomligt efter jag hade rostat det och hade smältsmör, och köpte kalkon skinka <3 MUMMMMSMSS säger jag bara, en kopp varm coco med det också! Gjorde deffff min dag.

Men nu ska jag plocka upp lite i mitt rum och sen damsuga, sen ska ajg läsa min bok och kanske lite i Glamour tidningen jag köpte, eller så sparar jag den till ikväll. Funderar på om jag ska hem till Sam ikväll men jag har ont i huvudet så jag tror jag får avstå det. Känner liksom bara för att inte göra något alls.

Pusspusspuss :)


opublicerat inlägg: Edmonton Today (1 Januari 2010)

Leaving in like 20 minutes, so excited!

Igår var det nyårsafton, jag gick till Danielle vid typ 8, och så spelade vi wii med några. Sen så åkte jag med Steve och Cole till Katrinas där några vi kände var.
Vid 11 drog vi till någon fest nära CN Centre, och där kände jag några men inte jättemånga, men lärde istället känna några :)
Fick skjuts hem vid 1 och la mig två, fick gå upp fyra och nu är jag helt sjukt trött.
Har packat ner min lilla underbara filt som jag fick av päronen i julklapp, ska ligga och mysa med den på vägen till edmonton.
Kommer vara där ungefär vid 4 tiden, och vi spelar match klockan 6 :)

PUss hoppas alla hade bra nyår!

18 år IDAG! :)

Eller idag svensk tid, är fortfarande 17 Canadensisk tid :):):)

Iallafall, drar till Kamloops imorgon på födelsedagen, det är ca 6 timmar med bil dit. Vi spelar en mycket viktig match redan imorgon, och jag får inte spela för det är ett dubbel A lag men jag hade nog inte fått spela ändå för dom är skitbra ahha. Men jag ska vara ombytt och sånt ändå juu :)

Ska kolla vad det är för väder i kamloops så jag vet om jag kan ta mina sneakers istället för boots.

Ajuste, med värdfamiljbytet, jag har fått en värdfamilj och det är en kvinna/dam/ungdom vad vet jag, som heter Sue, det är allt jag vet. Lovar att jag ska skriva mer så fort jag vet något :)

Ha en jättebra helg, jag är hemma på söndag igen så jag skriver väl något då. PUSSPUSS! <3

Import! - Me? - Yeah you, who else would it be?

Hahaha okej, så min socials teacher var lite rolig idag. Vi ahde typ quiz jeopardy innan vi skulle ha ett prov, och på en fråga så ville han att jag skulle svara, så då kollar han på mig och säger:
- Import!
- Me?
- Yeah you, who else would it be?
haha så han kallade mig alltså import ahhahaha, lite kul.

Jag är alltså helt dödstrött just nu, kom hem från basketen ett tag sedan, tror jag fick typ en astma attack i slutet, vi sprang 75, du ska hinna med så många fram och tillbaka på 75 sekunder, FYFFFYY.
Anyways, jag sov knappt något inatt heller, tog ett nap på dagen igår, så det var nog därför.

I övrigt så går jag igenom den jobbigaste tiden just nu, en osäkerhet om vart jag kommer hamna i slutändan. Kvar i Prince George såklart, men vart? Hur långt ifrån skolan? kommer det bli bättre/sämre? jaa alldeles för många frågor helt enkelt. Försöker att inte tänka på det, men det är väldigt väldigt svårt. I slutändan vet jag dock att allt kommer bli bra, eller iallafall bättre.

Födelsedag om 4 dagar :) Lycka att få spendera den med mina tjejer från laget då vi åker till Kamloops för en turnering :)

Nej, ska borsta tänderna, och sen läsa och sen somna haha, det blir en tidig kväll inatt. .

Blåmärken från förra helgens faceplant haha




Jag med i tidnigen

Igår så stod det om basketlagets trip till Edmonton i tidningen, bland anant näms jag för att jag gjorde mitt första poäng någonsin i min basketkarriär, så glad :)

här finns hela artikeln: http://www.princegeorgecitizen.com/20100104999923885/sports/sports/trojans-take-a-peek-at-alberta-146s-top-senior-girls-squads.html

"Erika Danielsson, an exchange student from Sweden who is brand new to basketball, scored the last D.P. Todd basket. The bucket was her first of the season and she was later awarded a t-shirt by NAIT coach Curtis Nelson."

Hihi :)

Sa jag att jag har varit med på TV också? haha jag tror det.

dags att gå till skolan snart, puss :)

130 dagar i Canada

Det är rätt sjukt hur länge jag har varit här, men samtidigt inte mer än typ 4 månader och 10 dagar.

Den 4:e Juli kommer jag landa i köpenhamn, 21.50 för att vara exakt. Hur jag kommer till Göteborg vet jag faktiskt inte, men känslan man har är såhär:
Man vill så gärna hem, och vara med sin familj och människor man litar på. samtidigt vill man göra så himla mycket saker här. Ja det är liksom hat kärlek, eller jag vet inte.

Just nu är jag inne i en väldigt svår period, för er som inte visste det redan, så ska jag byta familj.
En del saker har gjort så att jag har fått blandade känslor, men jag vet att beslutet om att gå vidare är rätt.

Just nu letar jag febrilt efter en familj som kan matcha mina intressen, för organizationen kommer bara ta den första approved family, och det kan vara så att jag hamnar lång bort ifrån skolan eller nära skolan.
Vad jag har gjort nu är att jag har satt ihop en egen profil som jag skickar runt, eller har bara skickat den till ett ställe än, ett ställe där jag fick svar från en man tidigare idag innan jag skickade min profil. Han sa att han skulle se vad han kunde göra, det kändes bra, men jag vill absolut inte ha några förhoppningar.

Kollar på en film nu och bara chillar.

Edmonton förresten, var kul. Tjejerna i laget är underbara och det är jätteroligt att spendera tid med dom. Absolut något som jag kommer njuta av dessa två månader som vi har kvar utav säsongen.

Nu har jag jätteont i magen, det var heathers födelsedag idag också, vi hade lite tårta.
Om 10 dagar är det min, 18 år, en stor siffra.

Pratade med mamma i 1:40 minuter eller något, älskar dig mami <3

PUSS

RSS 2.0