Sammanfattning av 2009

2009 börjar gå mot sitt slut,
här är en sammanfattning av ditt 2009!





1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
: Ohja, massor med grejer :)
2. Höll du några av dina nyårslöften?: Hade inget.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?: Uhm om man räknar min morbror och hans fru haha.
4. Dog någon som stod dig nära?: Ohja :'(
5. Vilka länder besökte du?: Sverige, grekland, estland, danmark (kastrup), canada
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?: Well halva året var jag ju inte hemma, så då är det väl mammas och pappas mat jag vill ha andra halvan av 2010. Mammas och pappas kramar. och scora lite i basketen hahaha.
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?: 12 mars, 21 juli, 29 augusti.
8. Vad var din största framgång 2009?: att hittils vara utan familjen i typ 4 månader. Mina betyg i skolan
9. Största misstaget?: vet inte, inte njutit tillräckligt av att äta god mat.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?: Ja, influensan typ två gånger, magproblem, och knät.
11. Bästa köpet?: Juicy couture byxor, och allt inprincip i canada. Min oakley jacka <3
12. Vad spenderade du mest pengar på?: kläder, hockey.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?: mamma och pappa, alla mina underbara vänner, hemma och i canada.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?: haha gotta feeling, alla freaking låtar från skoldanserna
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år: gladare.
16. Vad önskar du att du gjort mer?: spenderat tid med vänner.
17. Vad önskar du att du gjort mindre?: suttit vid datorn ahha
18. Hur tillbringade du julen?: utan familjen, med värdfamiljen
19. Blev du kär i år?: nej
20. Favoritprogram på TV?: greyyys
21. Bästa boken du läste i år?: twilight serien, och nicholas sparks som vanligt
22. Största musikaliska upptäckten?: haha mvg i musik?
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?: ingen hund i allafall :( kommer inte ihåg.
25. Något du önskade dig men inte fick?: önskade nog mig inget så.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?: åt tårta.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?: mjooo
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?: tjocktröja & jeans, hemma: big hoodie, spandex and sweatpants
29. Vad fick dig att må bra?: vänner, familj,grannar och tuffe
30. Vilken kändis var du mest sugen på?: Ohhh sidney crosby, alltid!
31. Vem saknade du?: vanaisa, tuffe, alla som står mig nära.
32. De bästa nya människorna du träffade? ADAM, min fina första vän Adam, och allla mina underbaara canadensare <3

Min första Canadensiska Jul

Japp, så igår var det alltså juldagen och det är då man firar Julen här i Canada.

Jag hade väckarklockan på 8 (ville gå på promenad) men vaknar upp med världenstjockaste hals så jag väljer att somna om istället. Väcks 30 minuter senare eller aknske det var en och en halv timma senare av min värdsyster som säger att jag måste vakna. Ahapp tänkte jag.
Vi började med att öppna våra stockings, dvs strumporna. Jag fick massa grejer, onödiga och bra grejer, så det var kul. Saker som kan finnas i stockings är allt från strumpor, godis läppglans osv.

Sen hade vi frukost, pannkakor med blåbärssås, korv och bacon. Det var gott, drack varm chocklad med det också med min hals så var jag tvungen att ha något varmt.

Efter det öppnade vi paket, jag tycker att jag fick alldeles för mycket grejer för jag måste ju ta hem allt också. Men fick massor med Pittsburgh Penguins grejer vilket jag uppskattar för jag kan inte köpa sånt hemma. sen fick jag en massa body butter och body spray, vilket ja, ganska onödigt för det känns ju som grejer dom köpte bara för att köpa något. Men det är väl tanken som räknas. Grejen är att jag har en body lotion som jag köpte när jag kom hit, har knappt använt den, sen har jag en body spray fron the body shop som jag använder varje dag, men det är för att jag verkligen gillar den.

Vid 5 så blev vi hämtade av min värdmammas syster och man och åkte till "mormor och morfar" för julmiddag. Vi hade kalkon såklar, grönsaker, gravy, potatis och stuffing. kalkonen smakade inte sådär jättemycket för dom fyller den inte med något, men aja, folk lagar mat väldigt annorlunda!

Nu kollar jag på JVM på SVT play, dom spelar det live där. Snart ska jag lägga på lite make up och sen ska jag gå på en promenad i skogen, har gjort det typ varje dag nu när jag inte har haft basket. Det är så härligt att bara gå runt i snön, så som man gjorde när man bodde i timrå och gick ut på baksidan och bara rätt upp i skogen. Jag tror pappa skulle älska att ta skogspromenader här, jag gör det iallafall. Ända som fattas är att grilla lite korv och gå med en hund, typ en husky ;) haha

Hoppas ni alla hade en underbar jul tillsammans med era familjer, för jag vet att nästa år kommer min jul vara underbar :)


Julklappar

frosten i morse

Jul i Canada

För svenskar firas jul på julafton, här i canada firar man den på juldagen. Vilket är imorgon.
På morgonen kommer vi öppna paketen, och sen så har vi en god frukost.
Senare på dagen ska vi hem till Heathers föräldrar och äta Kalkon och alla annan julmat, jag ska ta med kameran och ta lite bilder tänkte jag :)

Iallafall

idag så har jag varit ledig hela dagen = basketball fri.
Jag har mest softat, pratat med päronen hemma, gick på en promenad i underbara mores meadow där det finns björnar men förhoppningsvis inte nu. Tog lite kort, och allmänt sprang upp och ner i snön som en tre åring haha. Älskar det, önska vi hade så mycket snö hemma också, hade seriöst gått runt i skogen hela dagen, så som man gör i Åre ibland. Älskar att bara springa upp och ner och helt plötsligt ramla in i någon grop för det är så mycket snö.

Nu väntar jag på middagen, så jag är hungrig som en varg.
Min axel gör dessutom så ont, tror det är för att jag sitter konstigt när jag sitter vid datorn.

Jag fick paketet från mina grannar hemma också, tack så hemskt mycket, har inte öppnat det så det skall öppnas imrogon också :)

Hoppas alla ni hemma hade en underbar julafton, och jag hoppas min juldag blir bra också.

GOD JUL ALLIHOPA <3

DP Todd, Home of the Trojans

Idag fick jag mina mjukisbyxor och en tjocktröja som jag köpte i fredags.

Skall till doktorn om en timma, vill jag veta vad han har att säga om mina knän? jag tränade för fullt idag, men jag kan inte böja mig ner för att skjuta. sjuuukt ont.



Har helt sjukt ont i mina knän just nu iallafall, så antar att det är bra att jag äntligen får kanske komma till ett ställe där dom tar sig tid att faktiskt ta reda på vad som är fel med mina knän, men vem vet, denna läkaren kanske suger.


Jag blev hur ledsen som helst när jag såg detta, RIP Tuffe, världens, om inte universums bästa hund. I love you so much och jag kämpar för att hålla tårarna inne. Du kommer finnas i mina tankar för alltid bubben <3
I love you, and miss you so much <3

Helgen :)

Okej, så säg att helgen började i fredags pretty much.

Basketmatch klockan 8.30, vi vann, sen hade vi en match på eftermiddagen som vi ockås vann, vilket gjorde att vi vann hela turneringen för vi vann även matchen som vi spelade på torsdagen mot Vanderhoof som vi vann över förra helgen. Dom är rankade 8 i provincen och vi är 10:a.

Vi har alltås slått dom två gånger, vilket betyder att våran ranking borde gå upp, och i fredags kom den nya rankingen upp. Vi hade klättrat från 10 till 7:a! Fatta hur grymma vi är (även fast jag inte spelar just nu hahahah, men jag hade nog inte fått spela dom väldigt viktiga matcherna ändå).

Sen i fredags kväll så var det träff hos Adam för Jon and Tianna's birthday. Det var kul, hyfsat mycket folk och det var roligt :)

Igår (lördag) drog jag först in till shoppingcentret och skulle hitta ett vulkanskydd eller något, köpte det och sen köpte jag en julklapp till heather. Köpte inslagspapper också för jag behövde slå in mina julklappar. Inte för att jag har köpt många men jag bryr mig inte, varför ska jag slösa pengar på julklappar när Edmonton närmar sig med storsteg :)
Jag åkte också äntligen till Biblioteket, men såklart dom böckerna jag ville låna fanns ju inte, hur typiskt? Aja, iallafall så lånade jag två sidney crosby böcker som jag tänkte jag skulle läsa. man får ju passa på att ta lite böcker som man kanske inte kan hitta hemma. Men jag la en bok på "hold" och eftersom jag har lov så är det ju väldigt lätt att ta sig till bibblan vilken dag som helst med bussen eftersom den går på vardagsschema nu. Så dom skulle ringa när dom hade fått in en utav böckerna, vilket är antingen måndag eller onsdag :)

Om 7 minuter ska jag gå till bussen och åka in till shoppingcentret för jag ska voluntärarbeta och slå in julklappar, gud, jag hoppas det kommer gå bra så jag inte sabbar någons presenter haha. Men jag får nog lite tips och råd från Caitlin först så det ska nog gå bra. Jag smsade henne precis, hoppas jag kanske kan få skjuts till the mall haha, jag är så dålig!

Imorgon har jag ett läkarbesök inbokat vid tjugo i tre, jag ska kolla upp mina knän igen för jag har fortfarande så himla ont, jag har sjukt ont när jag sover, det är helt konstigt.
Jag har även träning imorgon före läkarbesöket, jag tror jag ska försöka springa lite imorgon, jag bryr mig inte längre. Jag hatar att alla åker skidor och jag kan inte åka för jag har helt cp ont, men ifall jag börjar träna imorgon så ska jag bannemig försöka åka skidor någongång denna veckan också.  Får se vad doktorn säger.

Nej, nu måste jag dra mig, vi hörs :)

-35°C!

Japp, kylan är på topp här nu, -35 var det idag. ska vara riktigt kallt imorgon också sen ska det börja gå ner lite.

Iallafall så vann vi turneringen i helgen, genom att slå det 8:e rankade laget i provincen (vi är 10:a). Rikgit bra match var det, men shit va spännande det var!

Idag så var det inte mycket som hände i skolan, jag lämnade in min uppsats som inte alls var bra, men jag bryr mig inte så mycket faktiskt.
Helt underbart att detta är den sista veckan i skolan innan lovet, sen blir det vinterlov och då ska vi till EDMONTON!
Jag vill så gärna spela basket igen, ska försöka få läkartid denna veckan och ska dessutom se ifall jag behöver åka till en sjukgymnast eller något.  JAG VILL SPELA OCH TRÄNA IGENNNNN!
Tror jag kanske ska skjuta lite imorgon, jag orkar inte sitta stilla längre.

nej nu ska jag gå och ta en dusch, sen göra varm choklad och skriva julkort, PUSS!

SNÄLLA JULTOMTEN, JAG HAR VARIT EN SNÄLL FLICKA OCH TYCKER EN FIN GRÖN IPOD NANO SKULLE VARA KUL ATT FÅ I JULKLAPP!

ÖVERRASKNINGEN!

Soooo today, skulle jag avslöja en grej som skulle hända imorgon(lördag) men den hände idag istället. Jag, Erika Danielsson, gjorde min första TV intervju! hahah trodde den skulle vara på tv idag men den kanske kommer imorgon istället. Men det var en intervju med mig, Eva, Ashley och Mr Roberts om basketball och utbytesstudenter tror jag. Haha vet fakitskt inte riktigt. Men vi får se när den dyker upp någonstans!

Dansen igår kväll var rätt hyffsad, dansade i högklackat i kanske en timma och lite mer haha, sen blev det barfota for the rest of the evening. jag hade faktiskt inte min miss sixty klänning på mig, fick låna en annan tjejs klänning, men aja, skit samma det spelar ingen roll.

Dagen idag vill jag typ bara glömma. Akademiskt sätt var den bra, dessutom vann mitt underbara lag Trojans sin basketmatch, good game girls! :D

Men sen finns det människor som bara förstör, så himla tråkigt. Fick dessutom en utskällning av min värdmamma för att JAG, när det finns två utav oss, inte hade sett till att den andra utbytesstudenten i min familj hade skjuts hem från dansen. Herrigud, hon är ju 17 år också.

Kom hem från ett litet get together hemma hos Elijha, vi var inte så många men det var ändå trevligt. Vi kollade på nyheterna men tvklippet kom inte upp, så kanske imorgon istället? vi får se!

Nej, imrogn är det turnering hela dagen, ska gå och lägga mig snart, klockan är snart halv två haha.

Winterformal dance tonight!

Okey, inte skrivit på ett tag. Har varit väldigt busy och inte haft tid alls.
Igår kväll hade vi första serie matchen i basketen, jag får ju inte spela med mitt knä, men tjejerna vann med typ 60-22 haha så himla bra är dom, eller vi menar jag :)

Ikväll är det dags för winterformal. Det är en sådär halv uppklädd dans, inte för uppklätt men killarna ska ha kostym och tjejerna ska ha klänning. Jag ska ha min blåa miss60 klänning, och jag kommer förhoppningsvis ta några bilder ikväll så kanske någon av dom kommer bli bra så kan jag lägga upp. Har inte bestämt mig för vad jag ska göra med mitt hår heller, vilket är skitsvårt!
Men jag ska va hos ben klockan typ halv fem, men jag känner inte alls för att gå på dansen längre för mina knän gör super ont och jag är bara frustrerad för jag inte kan spela basket. Ni ska veta att det är hur underbart som helst att bara stutsa en boll igen.

Aja, jag tänkte fråga heather om råd men det är quiet time nere på dagiset så jag tror jag ska äta något nu istället och fråga henne vad hon tycker att jag ska göra med mitt hår.
Så vi hörs imorgon, har en överraskning att prata om :D


two days in one.

OKej jag uppdaterade aldrig i lördags. Men vi hade två matcher med basketen kvar i turneringen, vi vann första matchen med typ 50 poäng och andra matchen kanske vi vann med 30, så allt som allt vann vi turneringen :D
På kvällen så åkte jag till Mike och vi hängde vårat vanliga gäng med tyson, dakota, jag, mike och breiden var där också. Vi åkte runt lite, inte jättekul.

Söndag, jag vaknar upp med ett mega knä och jag är inte väldigt glad för äntligen har jag kommit igång med basketen. Har dock haft ont i knät for a couple of days så det kanske inte var jätte oväntat.
Jag fick ta bussen till läkarkliniken och där så fick jag beskedet att det var a knee sprain. Vilket är typ ett vrickat knä/överansträngt. Så jag får inte anstränga mig på sisådär 1-2 veckor, vilket suger snopp. ursäkta mitt språk.
Men men.

Sen i eftermiddag har jag gjort läxor heeela dagen, helt sjukt. och ätit hur mycket frukt som helst. MUMMAAAA

ska vara uppe till midnatt, göra lääxooor. Pusspuss

Svullet knä, doktorn :(


auoch :( Mitt knä är helt svullet, så måste till en walk in clinic idag :(

20 centimeter snö och en chanel flap bag!

Okej, min dag började sjukt bra. Först har det snöat typ 20 cenitmeter <3 Sen får jag ett mail av mamma med en bild på en chanel flap bag, och det står att den är min, HUR BRA ÄR INTE DET! Längtar sönder tills jag får se den och ta på den med mina egan händer! JULY HERE I COMEEE! :D

Anyways, sen kom skolan, det var helt okej antar jag, har så mycket att göra bara, samhällskunskapen kommer döda mig nästa vecka. Andra världskriget prov på tisdag och sen har jag den stora assignment till fredag. Men ska försöka göra så mycket jag kan, försöker ju alltid mitt bästa ;) haha.

Iallfall, vi hade basketmatch direkt efter skolan och vi vann, fick bara spela två byten haha. Men jag är glad att jag fick spela överhuvudtaget. Imorgon har vi två nya matcher, spännande!
Har gjort läxor sedan jag kom hem, och nu ska jag gå och ta några fler timbits haha, jag är tjock jag vet :O men jag ska göra någonslags nyttighet grej efter jul tänkte jag, haha, när jag kommer hem får jag nog sluta äta godis igen också, men det mesta är inte så onyttigt hemma som här, så det är nog okay haha.

pusspuss!

the snow is here to stay.

Oh it's snowing so hard outside, im so excited :)
Im pretty sure the snow is here to stay this time.

Anyways, back to my diary, what happened today?
I woke up, had some breakfast.
kollade på julkalendern innan jag gick till skolan, som jag alltid gör :) haha
Var i skolan, hade basket träning. Träningen gick rätt bra, var inte så himla hård träning idag för vi har turnering i helgen. Vi har en match imorgon klockan 4.30 och två matcher på lördag. Tror inte jag kommer få spela särskilt mycket iof. Men det är ganska kul på bänken också haha.
Vi kollade på warm up kläder också, det kommer kosta typ 46 dollar, men det är ju värt det för mig som kommer spendera så mycket tid på bänken hahaha, better look good when im sitting there ;) dessutom är det typ som en underställs tröja, vilket man alltid kommer ha andvänding för ändå, och den är väldigt bra kvalite, så jag är stoked på att få den snart :) Om två veckor eller något.

Aja, Basketschemat är väldigt fullproppat, vi kommer åka iväg på en turnering när min födelsedag är, haha wihoo det kommer bli roligt. Vi ska dessutom till EDMONTON(!!!) den 31 Decmeber-3:e Januari, ska bli sjukt kul :)

Kan skriva ner schemat en annan dag när jag har mer tid, tänkte jag skulle börja skriva lite på min samhälls uppsats, ska försöka bli klar med den till helgen även om den inte ska vara färdig förrän på fredag nästa vecka, men jag ska antagligen inte åka skidor på söndag för det ska vara så himla kallt. Tänkte jag kanske skulle försöka komma till biblioteket, eller någonstans där jag kan köpa en virknål och garn haha.

Aja, kan inte komma på något annat jag skulle skriva här, undra hur mycket snö det kommer vara här imorgon bitti, när jag hade skottat drivway behövde jag nästan skotta den igen. Haha.

Vi hörs :)

boring day

Jaa, idag har det inte hänt mycket faktiskt.
Skolan var som vanligt, inget efter skolan.
Gick hem efter skolan, läste och myste i sängen för jag frös värsta mycket.

jaa, det är det jag ahr gjort, förlåt men jag är helt frustrerad för mammas dator cpar sönder.

detta är min coola kalender också.

MINUS 17 AS HIGH ON MONDAY! :O

Tonight
Cloudy. Fog patches developing overnight. Low minus 13.
Thursday
Cloudy with sunny periods. Fog patches dissipating in the morning. High minus 7.
Thursday night
Cloudy. 60 percent chance of flurries late in the evening and overnight. Low minus 10.
Friday
Cloudy with 60 percent chance of flurries. High minus 6.
Saturday
Sunny. Low minus 6. High minus 5.
Sunday
Sunny. Low minus 12. High minus 9.
Monday
Sunny. Low minus 24. High minus 17.
Tuesday
Sunny. Low minus 21. High minus 15.
Helt sjukt!
Som varmast kommer det vara -17 på måndag, hahahhahahahahaha.
Men varför det är så kallt är för att när det är soligt och inga moln så blir det skitkallt, dags att använda vinterkläderna :D
Ska ta en dusch, uppdaterar senare :)

Impulssväng till the Mall

Tjohoo! ett inlägg senare än inget inlägg alls! Okej, det funkade inte alls hahaha.
Iallafall, idag så har jag varit i skolan. Hade sämhäll, familjestudier, dubbelhåltimma och idrott. Efter det direkt så hade jag basket.
Basketen går bra, funderar på att köpa ett par basketskor för jag har fått enorma blåse(o)r (euuuu) på mina stortår haha, så jag vette sjutton om det är mina skor, jag tror dte är sulan i mina skor. Jag får se vad mamma och pappa tycker om detta.
Har inte gjort något på mitt samhällsprojekt idag, för när jag skulle göra det så var alla datorer i bibblan upptagna, så jag tänkte, skit samma, jag får göra det imorgon istället, för imorgon så har jag familjeK, samhäll och dubbelidrott, och vi åker alltid på field trips, och vi ska spela racketball och squash imorgon, så då är vi borta över lunchen, vilket betyder att vi får håltimma när vi kommer tillbaka (d-block) och jag har c-block spare, så jag har egentligen inga lektioner efter klockan 1, vilket betyder att jag kan jobba MASSOR i skolan :P

Aja, efter basketen hade vi en delicious dinner, roasted chicken med mashed potatoes, stuffing and graving. aja, hur gott som helst iallafall.

Sen chillade jag och helt plötsligt frågade brittany ifall jag ville åka till the mall med henne, och ja, varför inte, för hon lånade sin kompis bil(vanligt vis så har vi ingen bil) så vi åkte dit.
Jag köpte lite julkort, en present till Juuli, fönster dekorationer för julen, lypsyl och pennor haha.
Efter det åkte vi till Tim Hortons, och vi hade varsin dryck (jag tog varm choklad och Brittany tog grönt té. Sen hade vi var sin kanelbulle, MUMMA!

Tror jag bara ska ha riskakor till lunch imorgon, åt mig tillräckligt mätt idag. Funderar på om jag ska till the mall imorgon också, för vi måste hitta en slips som matchar min klänning till Ben! Ben och jag ska på winterformal tillsmamans, och nej, vi är verkligen inte mer än vänner, och jag tänker inte säga varför, men det är helt klart att vi inte är mer än vänner, och kommer aldrig bli det heller haha. Annars åker vi kanske nästa vecka och försöker leta efter det, för jag måste verkligen plugga imorgon.
Ingen basket imorgon heller.

Tror jag ska ställa klockan en kvart tidigare också, funderar på att platta håret imorgon, får se :)
Nej nu ska jag läsa, min älskade älskade bok, ska nog läsa till 11.30 tihihihi.

Julkalendern är bra förresten, eller det var verkligen inget fel på första avsnittet :) bra jobbat SVT!
Aja, nog småtjatat om allting, vi hörs!

Last day of november

Kan inte tro att det redan är december imorgon, första december. Då börjar nedräkningen till Julafton på riktigt, eller Juldagen som man firar jul på här. Vet att vi ska hem till "mormor och morfar" på julmiddag, på juldagen. Men på julafton så funderar vi på om vi kanske ska ha lite julmat från finland och sverige, bara för att göra det lite annorlunda, får se hur det blir, men jag ska lätt göra köttbullar isåfall, och kankse lussekatter till dessert, får se, jag kan ju inte precis göra en julskinka :P
Kan öppna första luckan i min 32(???!!!) dagars julkalender, mumma mumma :)

Aja, tillbaka till dagen.
Började med familjekunskap, vi gick igenom alla birth control medel som finns, och blablabla. Sen så hade vi double socials, och vi gjorde en massa research för projektet som vi ska göra individuellt om andra världskriget. Jag har valt Sverige under kriget( ha, något man kan connecta med eh) och ska skriva en uppsats om det, men jag frågade när detta var due, han ba: jaa, nästa måndag. Jag blev väldigt förvånad eftersom detta är ett stort projekt, och vi kommer inte få mer lektionstid att göra det på. Uppsatsen måste dessutom vara 5 sidor lång. Inte för att jag är bekymmrad över det, för jag brukar ha ganska lätt för att skriva uppsatser, men frågan är hur bra den egentligen kan bli när man inprincip bara har 7 dagar på sig att skriva den.
På Idrotten så spelade vi badminton, det börjar bli rätt tråkigt, för killarna är så himla bra på det! Jag vann iallaflal 5 matcher, haha, två utav dom vann jag för jag hade handikapp, men vinst är vinst! :)
Tomorrow, Socials, familjekunskap, double spare (håltimma i typ tre timmar) and PE. After school, Bball practice.

Efterskolan direkt så var det basket träning, känns som att jag börjar bli bättre och bättre faktiskt, tro det eller ej. Måste fortfarande träna mycket på min offensiv, för mycket felpass för att jag och tränaren, och resten av laget ska vara nöjda med mig. Men jag tycker faktiskt att offensivt sätt, så gör jag ett ganska bra jobb.
Har typ sträckt vänster låret och en muskel mitt på höger rumpskinka, haha ganska konstigt men aja, hoppas det försvinner snart, får ligga och läsa i någon konstig position så jag sträcker ut den muskeln ;D

Nej, jag har gjort lite mer research om mitt projekt, och jag måste säga att jag ligger nog bättre till än många andra, för jag gör verkligen mina läxor och jag försöker få allt gjort i tid.
Men nu ska jag hoppa in i duschen för jag har inte hunnit göra det ännu, sen ska jag ta på mig myskläder och läsa i min bok The Last Song, av Nicholas Sparks, den är så himmla bra, precis som alla hans andra böcker! Älskar den gubben alltså, han är magisk. Saknar alla mina andra böcker där hemma, men jag ska nog försöka få ett lånekort så jag kan låna böcker i biblioteket här i stan, måste bara kolla upp vart det ligger först.
Är väldigt excited about the fact that a 4 kilo package is on the way to me from my family :) <3


My reversable jersey, lånad från skolan. Spelar med nummer 15 :)

Imma ballin' baller ;) hahahaha just kidding!

RSS 2.0