Julpyntat klart!

Alltså, förlåt, jag har inte uppdaterat på så himla lång tid.
men just nu så händer det inte så mycket, och jag måste börja påminna mig själv om att det faktiskt bara tar typ 10 minuter att skriva ett långt blogg inlägg, bloggen är ju faktiskt för det mesta för mig själv att läsa, och minnas.

Men idag så har jag julpyntat hela dagen, eller rättare sagt kollat när Heather har julpyntat, för allting har sin plats, det ända jag egentligen riktigt hjälpte till att pynta var väl granen. Bilder finns i slutet av inlägget.
Iallafall så har man jättemycket julpynt överallt, och jag ska lätt börja pynta mera hemma, för det är verkligen mysigt när man får en bra julkänsla, det kanske är lite för tidigt för min smak, men jag tycker verkligen att vi ska pynta mera hemma mamma och pappa, adventsljusstakarna är inte tillräckligt!
Hon har massor med snögubbar överallt, och förhoppningsvis så kommer hundarna lämna dom i fred, vi vet inte riktigt det ännu, men dom har skött sig hyffsat idag.
Dom hade även sina bad och klipp idag, så dom är så söta och små haha.

Ska kanske berätta att jag har börjat spela basket. Skolan har ett basketlag, och vi är typ 13 pers eller något. 3 utbytesstudenter, så klart är jag den ända utav 13 pers som har 0 erfarenhet av basket, men men, jag försöker träna hårt ändå. Vi hade match igår (fredag) och vi krossade våra motståndare, alla fick spela för vi spelade inte om något precis, egentligen var det en turnering men den blev inställd så vi spelade bara en match. Jag gjorde inga mål, var defenetivt orsaken till två mål bakåt hahaha(sånt som händer när man är n00b) men jag tycker ändå jag gjorde en bra insats defensift. Jag pratade med min coach efter två perioder, och frågade ifall jag gjorde saker och ting rätt, och han sa att ifall det är så att jag aldrig har spelat basket innan, så spelade jag defensiven perfekt (Observera, för att vara nybörjare). Men jag missade dessutom dom två sista träningarna innan matchen, vilket var dom träningarna som vi gick igenom matchsituationer mest, för jag vrickade min vrist i en övning. Den gör mer ont idag än vad den gjorde igår innan matchen, men nu har den haft idag och imorgon på sig att vila, så hoppas det blir bättre tills nästa vecka.
Kommer ha träning måndag, tisdag och torsdag, sen har vi turnerning på fredag och lördag ute på the Hart på en skola som heter Kelly road, det kommer vara deras lag, vårt lag och två lag från någon annan stad. Så det blir väl säkert kul :) Kommer säkert inte få spela lika mycket eftersom det är en turnering på riktigt, men jag ska försöka träna på matchsituationer nu i veckan och vad man har för uppgift när man är ute på the wing.
Hahahaha okej, jag försöker verkligen låta proffsig här :P

Men ärligt talat så skulle jag sluta basketen i torsdags, men tränaren kom inte till träningen för hans dotter var sjuk, så jag är glad nu att han inte kom haha. Vilken rush det var att spela alltså, sen gled jag typ två meter för jag blev fälld/ramlade minns inte haha, men shit vilken go känsla, typ gleeeeed på golvet!

Idag har jag inte gjort så mycket annars, har ätit en väldigt massa, vi hade china mat till middag, och jag har säkert ätit 15 utav halvfabrikat svenska köttbullarna, hade fruktansvärt ont i magen efter dom iallafall, så ska inte äta mer utav dom. fick rester över från chinamaten också som jag kan ha som lunch imorong (söndag). Vi ska hem på middag till "mormor och morfar" så det blir säkert kul, ok iallafall.

Ville gå på en dans ikväll som hette tight and bright, men har varken tighta kläder som är brighta så jag kunde inte gå. Men men, vi åkte till walmart istället med heathers syster, fick köpt shampo och balsam, så jag är glad för det, slipper jag bära med det hem från shoppingcentret, för det är sjukt tungt, köper ju typ 700ml flaskor så :P stort är billigt!

nej nu ska jag lägga in lite bilder, sen läsa min bok och sedan sova, jag är sjukt trött faktiskt.
hoppas ni enjoyade detta inlägget, som sagt, ska försöka att uppdatera mera, men det säger jag ju varje gång som jag inte har skrivit på ett tag. Men den som kolla in bloggen får se vad som händer antar jag!


Julgranen 2009! Ja, den är plast. Nej, den luktar inte gott som en riktig gran. Mamma och pappa, vi måste köpa en ny julgranstopp för jag ogillar verkligen den vi har hemma just nu!

Julgrans bild

Julpynt vid braskaminen, den silvriga lilla grejen mellan snögubbarna är förresten askan från hennes förra hund Tia. Japp, detta är Amerika mina vänner.

More fireplace decoration. Tar mer bilder när det är lite ljusare och mitt på dagen istället för kvällen, detta är en tiondel skulle jag vilja påstå.

Basketball + sliding on the floor= brännmärken, usch. Jag kommer nog få ett stort blåmärke precis under höften också, men men, ibland måste man ju vara lite hardcore :)

Godnatt Canada, godmorgon Sveirge :)

Rememberance Day, Vancouver tomorrow

Imorgon är det rememberance day som symboliserar canada i WW1. I skolan hade vi en cermony med två "soldater" som höll BC flaggan och en canadensiskt flagga, vi hade en gubbe som höll ett tal. Mitt i talet svimmade en utav flagghållarna hahaha, det var jätte hemskt dock, men det var så himla plötsligt. Aja, det är sånt som händer.

Imorgon drar jag, heather och juuli till Vancouver igen i fem dagar. Vi åker första flighten dit imorron bitti, flygplats bussen hämtar oss 5.30, uhh. Och sista flighten hem på söndag, vilket är hur skönt som helst.
Imorgon vet jag att vi iallafall ska hälsa på Martin och Isabelle, två utav dagsibarnen som var här men flyttade till Vancouver i september, känns lite onödigt att vi ska spendera en dag där men aja, det blir så när man åker med andra, eller hur mamma och pappa.

Anyways so idag har jag varit i skolan, packat och gått en promenad.

Jag vet inte varför jag inte skriver här så ofta längre, men jag kanske borde skärpa till mig lite. Jag har iallafall inga läxor just nu att ta med mig till vancouver, vilket känns skönt, men lär få lite när jag kommertillbaka men är missar bara två skoldagar eftersom man är ledig imorgon.

Aja, men jag kanske skriver när jag är i vancouver imorgon, gud jag vill gå på bio men måste kolla ifall någon vill gå, och nästa "filmrunda" är vid nio så kanske hittar någon tills dess. Det är ju Telus Tuesday så man får gratis popcorn.
Eller så skulle jag kunna kolla på Ice Age 3, eller My sisters keeper som jag såg igår, den var riktigt bra och göllig :)

Pussheeej!

120 people stayed home because of the swineflu?

Det var 120 personer i min skola som stannade hemma för att dom var sjuka idag, 120 personer utav 730 elever. vilket är ungefär 16%. Ifall det är pga av svininfluensan eller för att det är vanliga influensan är det ingen som riktigt vet, men vad jag vet är att jättemånga är sjuka iallafall. Jag var ju sjuk nu i helgen och innan helgen förra veckan.

Annnars, idag var en riktigt bra dag. Ibland har man sånna dagar. Jag hade på känn redan igår att denna veckan kommer vara en bra vecka, och ja, den började inte helt pjåkigt faktiskt.

Jag vaknade och hade en enorm skål med corn flakes, jag råkade nog ta alldeles för mycket, men det var helt underbart gott iallafall! Gick till skolan själv, för Juuli was sjuk.
Började med family studies och jobbade väldigt bra där idag, fick gjort mycket på mitt och Sidney Crosbys bröllop som jag håller på att planera haha. Det är ganska töntigt faktiskt, att vi planerar ett bröllop med en kändis, men aja, jag får det gjort iallafall :)
Socials, vi fick tillbaka WW1 provet, fick 56/62 på provet. vilket är 90-91% så det är skit bra :)
På idrotten så åkte vi och spelade fotboll på UNBC, och jag gjorde två måååål! haha gjorde det sista avgörande :)
Efter när jag kom tillbaka så hade Kiros, ett band, spelade på min skola under lunchen, och efter så sa jag att jag skulle hjälpa till med take down, men det blev inte så mycket take down, jag pratade mer med bandmedlemmarna som var vädligt trevliga och roliga, dom var väldigt intresserade av mig hahaha, man är alltid väldigt intressant när man är utbytesstudent!
Kom hem och gjorde lite läxor och sen har jag bara chillat hela eftermiddagen, förhoppningsvis så håller min förkylning på att gå över. På söndag är det bip testet på basketen så jag hoppas jag ska kunna andas med min näsa iallafall.

Nej, nu ska jag fortsätta prata med mina föräldrar på skype!!

RSS 2.0