Prom + long weekend!

I fredags så hade vi bal med skolan, det var jättekul och min dag började klockan 9 men en stor frukost och sen bar det av till att få mitt hår fixat och make up done vid klockan 10. Sen åkte jag hem vid halv 1 och tog på mig min klänning, åkte till the mall och åt och sen upp till UNBC (universitetet) för bilder klockan 3.
Tyvärr regnade det hela dagen så det blev till att ta alla bilder inomhus...
Ska lägga upp några bilder.
Iallafall efter bilder så åkte vi till the keg några utav oss och hade middag åt en jättegod top sirloin, yummy. Sen så började balen klockan 7 och jag dansa som fasen och sen åkte hem vid halv 11. Kvällen var inte särskilt spännande efter det åkte ut till afterprom men åkte hem igen efter 20 mintuer vilket var det dummaste jag kunde ha gjort.
sen gick jag till en fest och sen så gick ryley och steve med mig hem och vidare till något annant ställe.
Lördagen var jag bara hemma och chillade.
Söndagen, adam var back in town igår efter att ha varit i ottawa med skol bandet. Så vi bestämde oss för att campa i katrinas front yard och vi gjorde smores (marshmellows mellan två kex och choklad) hur goa som heslt. sen så åt jag säkert 7 varm korvar och sen sov vi i ett tält som katrina köpte på walmart haha det var kul! men nu har jag massa läxor att göra och såg att jag hade fått mina två biljetter från vancouver till köpenhamn på mailen haha.
39 dagar kvar tills man åker hem...
bilder:
jag och michelle
Jag, Zach och Lisa :)
Jag och tyson
Jag, Julia (också från sverige), ryan, och Ilaria (från italien).
:)

Game seven in not too long!!!

Pittsburgh - Montreal, pittsburgh måste vinna annars finns det ingen mening med stanley cup längre :(

igår så var jag i skolan igen, men idag stannade jag hemma. hade dödsångest hela natten för min näsa är alltså hur täppt som helst och jag andas alltid med näsan när jag sover, så jag trodde ärligt talat jag skulle dö hela natten, somnade väl inte förrän halv tre och sen vaknade jag 5. Mår fortfarande inte bra men jag ska försöka äta lite ganska snart. Har aldrig upplevt att min näsa har varit så täppt innan :/

Iallafall, så ska jag se på hockeyn i eftermiddag och hoppas på det bästa, lets gooooo penguins :)


Loveeeeeeeeeeee.

I'm a freaaak, but thanks for lovin mee.

Sunday sundaaaay, helgerna går alldeles för snabbt, tillochmed skoldagarna går för fort! Tiden bara rinner iväääg :(

Iallafall, Igår så istället för att babysitta i 2 timmar mellan 6-8 så blev det helt plötsligt från 5-9.30 utan att någon sa något, helt plötsligt var vi där jättetidigit och sen så åkte dom bara. Men men, det var väl rätt så okej, var rätt tråkigt efter en och en halv timma. fick inte ens betalt för det :( otacksamt!

Kom hem, Kegan hämtade upp mig mindre än 10 minuter senare, han var med sin bror colby och riley. Så vi åkte runt lite, sen åkte vi till en kille som heter jay och chillade i hans hus dom spelade lite gittarr och sånt.
Sen åkte vi till the shell (bensinmacken) och köpte godis, alla åkte hem men jag bad kegan lämna av mig hos adam istället, så jag köpte varm choklad till mig och french vanilla till adam så han blev glad. Vi kollade på en humar och kumar film eller vad dom kallas, den var rolig, sen gick jag hem :)

Vaknade imorse och kände att jag behövde en promenad efter allt det godiset, så på min lista har jag walk up and down university hill, så jag gjorde det idag :) Det är en bra promenad i uppförsbacke hela vägen, förutom på vägen ner då.
Lite mer än 6,000 steg :)

Iallafall, nu ska vi snart till tracy och äta middag, och mitt internet verkade försvinna nu också :( aja, PUSSPUSS <3

tour de france at nighttime? ;)

Deff didn't feel like p diddy when i woke up this morning. BLääää min hals är hur tjock som helst och rösten är halft borta, hosta har jag också fått nu. Håller på att städa mitt rum just nu, för jag vill inte ens minnas när jag gjorde det senast. Ska ha ett mål att försöka hålla det rent nu sista en och en halv månad.

Iallafall gick jag till skolan igår, så jag kunde göra något på kvällen. Fick hur mycket skolarbete som helst att ta igen, men det viktigaste är att jag gör Law först, för min engelska fröken bryr sig typ inte när man lämnar in grejerna (no late policy). Fick tillbaka mitt fullständiga serial killer prov i law, 91%!!!! Hur bra som helst :D hade totalt typ 5 fel på hela provet, blev hur glad som helst :)
så har en hel del skolarbete att göra denna helgen.

Ben hade friday school så han var tvungen att stanna tills klockan 5, men eftersom jag är en så bra kompis så väntade jag på honom och jag skulle göra arbete men istället pratade jag med robbie i typ 1 timme och sen såg jag att zack och hans kompisar var ute och spelade något som heter sackball eller något, det är en liten boll med sand i helt enkelt, och jag försökte spela lite också, men jag var inte jättebra haha. Men men, det var kul iallafall.
Helt plötsligt var klockan 5 och jag hade knappt gjort några frågor alls.
Jag, Ben och Jon åkte till shopping centret och gick runt lite, sen gick vi och åt lite på mc donalds och sen fick jag skjuts hem.

Jag skulle umgås med kegan, men min värdmamma ville inte att jag skulle gå ut alls den kvällen.
Men men, det finns alltid saker man kan säga som funkar! mohahahhaa. kegan kunde inte chilla längre, så jag smsade adam och han var hos tianna.
Så Jag sa till min värdmamma att vi skulle gå till tim hortons (eftersom jag är sjuk eh ehehhh) eller Denny's (mat ställe som är öppet 24/7). men vi ended up crashing in tiannas couch. Vi beställde lite pizza, som smakade skit så jag är glad att jag inte betalade något för den haha. Sen så kom jag och adam på iden att vi skulle cykla runt i området klockan kvart i ett eller något haha, så vi tog två cyklar, tiannas och brandon eller vad han hette, och började cykla, vi cyklade till skolan och sen vid ålderdoms hemmet skulle vi börja cykla hem, men då hörde vi water sprinklers, vatten spridare heter det ju på svenska, och vi ba.. HMMMMM... lets go through them! antar att det kanske är därför jag är mer sjuk idag :P Men men, det var riktigt kul.
Sen vid halv två så åkte vi på en ny tur och racade lite haha, i just love adam, han är så himla rolig haha.

Sen gick jag och adam hem, enda sen jag har flyttat så är det skitbra för vi kan alltid gå hem tillsammans för vi bor så nära varandra!

Idag har jag inga andra planer än att städa och kankse vakta barnen, men jag vet inte ifall jag känner mig tillräckligt frisk för det, men det är meningen att jag ska umgås med kegan ikväll istället. Men känns också som att jag har feber så jag vet inte :(

Ska iallafall göra all min tväätt nu så jag kanske blir klar med den någon gång, mamma längtar tills du tvättar mina grejer, och saknar lukten av ute torkade kläder </3 8 månader sedan jag kände den lukten fääärsk. Speciellt mina lakan, uhh jag saknar min säng.

Iallafall, ah det götttans :)

Tooorsdag

Såå idag var jag hemma igen, mår helt enkelt inte skol-bra ännu.
Men imorgon får jag väl pallra mig till skolan för annars får jag väl inte göra någonting i helgen så lika bra att gå dit. Då får jag allt skolarbete också som jag måste göra färdigt som jag har missat. Har dessutom double spare, så då har jag tid att jobba på det, allting är uuuuträknat haha.

Iallafall idag har jag knappt gjort något. Satt ute i ca en halv timma för vädret är fint, och sen så kollade jag på tv och har lirat the sims 3 som fasen idag haha.
Kollade pittsburgh -montreal men fleury fuckade ju upp det så där gick det emd den vinsten. 2-2 i matcher nu, spääännande. Det är rätt gött för matchen börjar klockan 4 pacific time här, så det är inte sent på kvällen (eftersom matchen spelas på easterntime) men men, pittsburgh better make it to the next round :)

Sen spelade jag lite mer the sims 3, tog en dusch och nu ligger jag i sängen, tror jag ska försöka nanna tidigt idag, kommer säkert sova gott för jag har sovit en hel del dom senaste dagarna. Kom precis på att greys anatomy är på tv klockan 9 eller 10 så kanske borde kolla det :P haha

iallafall, skola imorgon, och FREEEEEDAG :)
Höörs!

roadtrip to edmonton!

Så idag är första gången jag är sjuk och stannar hemma från skolan, tyckte jag förtjänade det.
Har ont i halsen, täppt näsa och huvudvärk.

Iallafall, i helgen så åkte jag på en roadtrip till Edmonton med mina tre kompisar Cam, John och Ben. Har nog aldrig haft så kul i hela mitt liv. Jag har alltid känn Ben bra, och John också, men Cam och jag hade bara pratat lite med varandra dagen innan även fast vi är lika gammla och så, men det var jättekul :)

Iallafall, vi åkte på torsdag kvällen och stannade över i en liten stad som kallas Edson.
På morgonen så åt vi frukost på hotellet och hoppade i poolen klockan 8 och åkte rutschbana och allting, hur kul som heslt. Sedan åkte vi vidare mot edmonton.
På fredagen så spenderade vi mest utav tiden i delen av West Edmonton Mall (HUUUR STORT SOM HELST), eller egentligen spenderade vi hela resan i west edmonton mall :P Men första dagen köpte vi åkpass till inomhus nöjesfältet Galaxyland, det var helt otrolig fräckt, åkte bergochdalbanor inomhus, och en utav dom hade tre loopar, och två utav dom var i rad :)
På kvällen åkte vi hem till Cam's systers hus och hälsade på dom, vi sov även över där. Hennes man tog oss till en biljardhall där vi spelade biljard ett tag, det var riktigt kul :)

Lördagen shoppade vi för det mesta och kollade på en säl show klockan 2.
På kvällen gick vi och kollade på en IMAX movie (jättestor bild) och filmen vi såg var how to train your dragon i 3D, det var faktiskt nog den första 3D filmen jag såg, och det var jättefräckt, för killen som hade huvudrollen var animerad iof, men hade exakt min ögonfärg :)

Egentligen skulle vi åka hem tidigt på söndagen, men vi skulle till vattenparken på lördagen men då sa dom att dom stängde tidigare så vi bestämde oss för att stanna längre på söndagen och gå till vattenparken som är enorm! Så vi kom hem runt 11 tiden på kvällen på söndagen, helt utmattade men det var en utav dom bästa spontana grejerna jag har gjort i mitt liv.
Var längesedan jag skrattade så mycket och hade så kul, love it :)


3 looper :)

Mina bilder är förstora för att ladda upp, men allting finns på facebook :)

RSS 2.0