Min första Canadensiska Jul

Japp, så igår var det alltså juldagen och det är då man firar Julen här i Canada.

Jag hade väckarklockan på 8 (ville gå på promenad) men vaknar upp med världenstjockaste hals så jag väljer att somna om istället. Väcks 30 minuter senare eller aknske det var en och en halv timma senare av min värdsyster som säger att jag måste vakna. Ahapp tänkte jag.
Vi började med att öppna våra stockings, dvs strumporna. Jag fick massa grejer, onödiga och bra grejer, så det var kul. Saker som kan finnas i stockings är allt från strumpor, godis läppglans osv.

Sen hade vi frukost, pannkakor med blåbärssås, korv och bacon. Det var gott, drack varm chocklad med det också med min hals så var jag tvungen att ha något varmt.

Efter det öppnade vi paket, jag tycker att jag fick alldeles för mycket grejer för jag måste ju ta hem allt också. Men fick massor med Pittsburgh Penguins grejer vilket jag uppskattar för jag kan inte köpa sånt hemma. sen fick jag en massa body butter och body spray, vilket ja, ganska onödigt för det känns ju som grejer dom köpte bara för att köpa något. Men det är väl tanken som räknas. Grejen är att jag har en body lotion som jag köpte när jag kom hit, har knappt använt den, sen har jag en body spray fron the body shop som jag använder varje dag, men det är för att jag verkligen gillar den.

Vid 5 så blev vi hämtade av min värdmammas syster och man och åkte till "mormor och morfar" för julmiddag. Vi hade kalkon såklar, grönsaker, gravy, potatis och stuffing. kalkonen smakade inte sådär jättemycket för dom fyller den inte med något, men aja, folk lagar mat väldigt annorlunda!

Nu kollar jag på JVM på SVT play, dom spelar det live där. Snart ska jag lägga på lite make up och sen ska jag gå på en promenad i skogen, har gjort det typ varje dag nu när jag inte har haft basket. Det är så härligt att bara gå runt i snön, så som man gjorde när man bodde i timrå och gick ut på baksidan och bara rätt upp i skogen. Jag tror pappa skulle älska att ta skogspromenader här, jag gör det iallafall. Ända som fattas är att grilla lite korv och gå med en hund, typ en husky ;) haha

Hoppas ni alla hade en underbar jul tillsammans med era familjer, för jag vet att nästa år kommer min jul vara underbar :)


Julklappar

frosten i morse

Kommentarer
Postat av: Linn b

Alltid snö i timrå ;-)

2010-01-15 @ 09:11:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0