Back from Vancouver and Victoria

Så var man tillbaka i staden Prince George, känns faktiskt jättebra, även fast jag är hur trött som helst.
Veckan har spenderats med 49 andra utbytesstudenter från överallt i världen. Det har varit en underbar tid och jag har skrattat otroligt mycket. Det finns massor med bilder på facebook för er som har mig som vän där.

Kan göra en liten sammanfattning vad vi gjorde under dessa 5 eller 6 dagar.
Dag 1, en 10 timmar lång bussresa till Vancouver, vi kom dit på kvällen, åt pizza, och gjorde lite lekar.
Dag 2, på morgonen fick vi en frukost som visade skulle vara den samma under hela resan, winerbröd, applegrejer, croissianter haha jag vet inte hur man stavar det, och andra onyttigheter. Sedan drog vi med små söta färjor till Science World. Ett ställe för barn i åldern 6 år kanske. På eftermiddagen fick vi fritid i det gigantiska mallet Metrotown, men eftersom vi bara hade 3 timmar så blev det inte värst mycket man han göra. Köpte två tjocktröjor, en från American Eagle och en från WESC.
Efter det drog vi till ett ice-cream factory med underbart god glass och typ 150 olika glassorter. Efteråt så åkte vi och spela något som vi trodde skulle vara bowling, men detta var typ mycket roligare och man hade 3 bollar och typ fem bowling grejer som man skulle få ner, haha det var faktiskt kul. Jag var nog en utav dom som fick mest poäng av tjejerna.

Dag 2, Whistler.
Vi åkte tidigt till Whistler med ett stopp vid Shannon Falls som är ett vattenfall. Whistler var absolut min favorit på denna resan, älskade hela atmosfären där. Jag hamnade i den första treetrekking groupen, vi vandrade runt i regnskogen som fanns där, den är inte tropisk bara så alla vet. Men det var riktigt coolt. Vi fick se bobbanan också för dom olympiska spelen, eller ah, vi åkte och gick förbi den.
I Whistler blev det mycket shopping. Köpte en whistler mountainbike t-shirt, en whistler hoodie, Skidkläder (YES!) och något mer tror jag haha. Hade iallafall en skitbra dag och jag älskade hela atmosfären där.

Dag 3, vi åkte runt Stanley Park med bussen och sen stannade vi vid Vancouver Aquarium. Way too much time där men det var fina fiskar haha. Gick även på en 4D film och det var coolt. Efteråt så gick vi från Aquarium till Five sails, ca 40 minuter gång väg, sen hade vi ungefär 3-4 timmar fritid att shoppa. Jag och Elvira gick runt i Pacific Centre och jag köpte nya hörlurar till min iPod men ska nog använda dom till datorn ett tag för dom gamla funkar ändå hyfsat. köpte två t-shirtar också. Sista natten i Vancouver innan vi drog vidare till Victoria.

Dag 4, Victoria.
Victoria är huvudstaden i British Columbia, och ligger på Vancouver Island. Vi kom dit vid lunch, så vi åt lite lunch och sen hade vi fri tid till 5.30 så det blev en del shopping där. Återigen minns jag inte specifikt vad jag köpte men jag vet att jag köpte ett armband, en bh, body shop vanilla body mist (gud va den luktar gott), och säkert något mer jag inte minns. På kvällen åkte vi till ett halloween ställen där vi fick plocka våra egna pumpor som vi senare skulle carva på hotellet. Vi gick även i ett spökhus och i en majslaborynt. När vi kom tillbaka till hotellet så carvade vi alltså pumporna och min blev riktigt ful men det var kul iallafall!

Dag 5, sista dagen på resan.
Frukost och sedan fritid till halv 12. På eftermiddagen så hade vi val safari vilket var riktigt coolt. Vi såg 2 valar och massa sjölejon. Det var riktigt kul men även lite kallt. Vädret var inte jättebra på resan, vi hade en riktigt solig dag i Vancouver, annars var det mulet through out the whole trip.
Vi kom tillbaka till hotellet och åt en jättegod middag, sen var det dags att göra i ordning sig för halloween festen! haha, min kostym får ni se snart, men man behöver inte vara läskig på halloween här.
Våran buss tillbaka till Prince George gick klockan 5 på morgonen så jag sov ingenting, istället tog jag en dusch vid 2, kokade kaffe till Marvin och Fred vid 3, första gången jag kokade kaffe, och oj så gott det var! Sen hängde jag och elvira med dom tills bussen gick, det var en bra sista natt, vi hade sjukt mycket kul den kvällen på halloween grejen!

Så det var min resa, här är lite bilder!


Beautiful Whistler

Me in Vancouver

Victoria

Jag och Elvira, jag är skidåkare med en fin solbränna och hon är kannibal haha

Vi och några andra utbytesstudenter

Vancouver

Hahaha min pumpa!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0